Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-11-18 21:53:12

Edit :Szívből gratulálok a jó Isten tartja meg !:)
Én nem teszteltem, hőm nem felfelé, inkább ellenkezőleg lefelé megy ,szerintem a hormonok játéka !:(
Még nem jelentkeztem be a nődokihoz ,majd holnap !
Itt a görbém menszi sehol !

Milla880529
2019-11-18 19:45:53

Edit, szívből gratulálok! :)
KittyCat
2019-11-18 17:07:50

Edit nagyon gratulàlok, kívánom hogy szèpen erősödjön, de ezt tényleg nem kell keresgetni. Én is a 13.napon teszteltem pozit! :)
Andi198729
2019-11-18 16:19:48

Edit, szívből gratulálok! vigyázz magadra, kívánom a legjobbakat!
Józsa, veled mizu? Erikasz, veled mizu? Teszteltél azóta, mensi még mindig semmi?
Zsuzsi, november 25-én megyünk vissza Krizsához, minden vizsgálatunk rendben van, és képzeld, ő eltérő állásponton van az Ir-t illetően, ő szerinte nem vagyok az, indokolatlanul szedem a gyógyszert. Amúgy biztatóakat mondott, ő a természetes fogantatást támogatja, vagy esetleg csinál egy inszemet. Amúgy már annyira kezdem elengedni ezt az egészet, és kezdek beletörődni, hogy nem fog összejönni, nekünk más életutat szánt a sors, és nem azt hogy szülők legyünk. Erősen gondolkodtam, hogy le kellene mondani az időpontot, és hagyni az egészet. Már annyira szánalmas az erőlködésem, belefáradtam. Inkább koncentrálok arra amiben sikert tudhatok magaménak: munka, egyetem, és a zenélés(hegedű, bőgő) Sajna nem lehet minden tökéletes az ember életében, és nem sikerülhet minden. Mert az anyaság sajna nem az emberen múlik, mint a többi dolog, ha valamit akar az ember, akkor összejön, mert kitart, és akarja, ez sajna más dolog, sokmindenen múlik, Istenen, a természeten. És jelenleg nem mellettünk állnak :(
Málna27
2019-11-18 14:32:11

Edit: Szuper!A progit elkezdted végül pár napja, amikor írtad? Ha nem, akkor kezdd el ma. Nyugodj meg, egy tesztre még simán ráfogható, hogy hazudik, de többre már nem! Főleg, hogy a Predictort nem reggeli elsőből csináltad. A pici hasgörcs is jól jel és az is, hogy meleged van folyamatosan (én pont ezeket éreztem, amikor babás voltam). Hajrá! :)
Edit90
2019-11-18 14:17:43

Ma a 13.dpo-n vagyok, ha jól követtem a testem jelzéseit. Tudjátok, hogy imádok tesztelgetni már korán, de most már úgy voltam vele, hogy mi a fenének, egy csomó tesztet ellőttem már a nagy semmire.
Ma azért csináltam, mert annyira, de annyira semmi PMS tünetem nincs, hogy ilyen sosem szokott lenni. Mindig felpuffadok mensi előtti napokban, és a melleim is nagyon szoktak feszülni, fájni. Most egyik sincs, csak annyi a "tünet" hogy egész hétvégén szörnyen melegem volt, a csajok fáztak már a patikában, mert annyira levettem a légkondit, pedig nagyon fázós vagyok. Kicsit nehéznek érzem a hasam alját, és picit görcsölget is, de ilyen "tünet" volt már máskor is, amikor nem lett semmi belőle.
Egyáltalán nem merem elhinni, és egy kicsit sem élem bele magam. Nekem ilyen, nem kell a szememet meregetni, hogy lássam a T csíkot tesztem tavaly szeptember óta nem volt, amikor egy hét késéssel megjött. A kép akkor készült frissen, amikor még meg sem száradt, és a tesztet fél 1 kor csináltam, bőven nem reggeli elsőből. A reggeli elsőt eltettem, és amikor a férjem elment dolgozni csináltam belőle egy facelle-t. Azon is azonnal látszott, de sokkal-sokkal halványabb, mint a predictor. Aztán csináltam egy one step vizeletsugarasat is, már nem az elsőből, azon egész erős, de nem tudtam még lefotózni. A ekkor elmentem egy közeli patikába, és vettem ezt a predictort.
doriana
2019-11-18 14:03:38

Úúúúúristeeeeen, Edit, csodálatos, még képen is gyönyörűen látszik =) juhéjjj, sok-sok huráááá :)
Málna27
2019-11-18 13:27:41

Edit: Ááá annyira vártam már ezt a pillanatot!!!!!!! Szuper hír!!! Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Hányadik DPO-n vagy? Mit érzel?
zsuzsi09
2019-11-18 13:22:38

Andi - igen, rendes menzesz jelentkezett pont a nem várt napján... Reggel elmentem a vérvételre - szerencsémre a doki éppen ott volt - aztán beszélgettünk, mondta, hogy ő már látott olyat, hogy meg volt a menzesz és mégis terhes volt az illető - mondtam, hogy ez nem egy kis vérezgetés annál sokkal másabb...igy megbeszéltünk egy kontrollt egy hét múlvára. Lassan a nővérkének is kellene telefonálnia már az eredménnyel - jó lenne, hogy aztán tudjam intézni az infúziókat, mert azt nem ők adják...úgy hogy nem unatkozom :) de legalább történik valami és nem azon agyalok, hogy miért nem sikerült.... Nektek mi volt a fejlemény Krizsa dokinál??? arról sajna lemaradtam :( mondott valami biztatót??
Meliko78
2019-11-18 13:16:38

Edit gratulálok !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!