Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
doriana
2019-11-19 15:29:16

Sziasztok! Andi, sajnálom, hogy elhagysz minket, de megértem :( kitartás :) várunk vissza :)

Lenne egy D-vitaminos kérdésem: amikor mondtátok, hogy oldott D vitamint szerdjek, el is kezdtem (2200NE) de egy hónap alatt se lett sokkal magasabb sajnos (58 :( ).
Tegnap úgy döntöttem ne ezen múljon és a kövi két hétben 5000NE-et szedek, ahogy olvastam 10000 alatt nem nagyon lehet gond ebből.
Ti mennyit szedtek? És mennyi idő alatt ment "feljebb" a szintetek?
köszi :)
erikasz
2019-11-19 15:07:14

Lion :Köszönöm !:)
Ez igazán ovu ...szerintem rendben vagy testileg már ,hála Istennek !:D
Öblögesd palástfűvel hamar gyógyul !
Mindjárt megyek dolgozni csak bele kukkantottam ,ezért többet nem tudok írni !
Lion86
2019-11-19 13:24:11

Erikasz, azért még mindig drukkolok, hátha mégsem jön meg.
Én köszönöm, megvagyok. Lassan gyógyul a fogam helye. Holnap lesz 3 hete, de még mindig fáj. Nem is értem ilyen beavatkozás, lórúgás antibiotikum ellenére hogyhogy volt ovum. Viszont nem hiszem, hogy sikerült, tegnap óta fáj a cicim, ez mensi jel. 9. dpo-n vagyok egyébként.
A görbémből ennyi van
erikasz
2019-11-19 13:05:10

Lion :Annyit hogy fáj a fejem és a derekam !
Veled mi újság ,jól vagy ?
Maryanne
2019-11-19 11:49:13

Zsuzsi
Nem volt semmi különösebb "praktikám" a sikeres beültetéshez, inkább csak úgy érzem lélekben kicsit máshogy álltam hozzá, nem feszültem rá annyira mint az első kettőre, de persze ugyanúgy csalódásként ért mikor a beültetés után 2-3 nappal elkezdtem barnázni aztán kicsit vérezni, amire persze mondják hogy a beágyazódás okozhatja, de én annyira elkeseredtem, hogy biztosra vettem ez se sikerült!!!! És láss csodát igenis a beágyazódástól volt! :) Sok volt az izgalom az első trimeszterben mert 1-2 alkalommal még előfordult pici vérezgetés, de most már szerencsére jó ideje nem volt semmi ilyen, és most már betöltöttem a 23. hetet, és köszönöm jól vagyunk! :) Olvasgattam Ördög Nóra könyvét is, az is jót tett lelkileg, ajánlom neked is ha még nem olvastad. Sok sikert kívánok, hidd el sikerülni fog, csak az oda vezető úthoz sok türelem kell! :)

Edit
Ne keseredj el, az még mindig pozitív! Hajrá, szorítok! :)

Andi
Tedd azt, amit a lelked diktál, és ha most úgy érzed erre van szükséged, akkor ez így lesz jó, egy kis lélekgyógyulás! Kívánok neked minden jót! :)
Lion86
2019-11-19 10:50:29

Hű Erikasz, jól leesett a hőd. Érzel valamit?
Lion86
2019-11-19 10:49:20

Edit, miért nem csinálsz egy digitálisat? Az megmondja a tutit és nem kell lesni a csíkokat, megspórolhatnál némi idegeskedést. Drukkolok, hogy jó vége legyen a dolognak :)

Andi, jó ötlet, hogy kicsit másra koncentrálsz, remélem sikerül megnyugodni és ez meghozza végre a sikert :)
erikasz
2019-11-19 10:41:03

Edit :Ne higgy a tesztnek egyik erősebb másik halványabb ,ott van a picurkád hidd el !:)
Megjött ?
Ha nem akkor nem is fog !

Andi : Nagyon sajnálom ,hogy igy döntöttél!:(
Pihenj, lehet ez a megoldás, nem is a gyógyszer !
Tudod, ide várunk vissza bármikor ..remélem jó hírrel jössz hamarosan !
Fáj a fejem, meg jön a menszi lehet ma, vagy holnap hőm leesett !
Tudod én ugy vagyok vele ,ha ad a Jó Isten ad ha nem akkor belenyugszom !
Nem lenne erőm lombikhoz 50 évet töltöttem !

Andi198729
2019-11-19 09:48:31

Erikasz, ha mész majd nődokihoz, szerintem feltétlenül csináltass majd hormonsort is, hogy lásd hogy állnak a hormonok, mennyi esélyed van a teherbeesésre. Főleg az AMH hormont nézesd meg, egyik kolléganőmnek kb. 45 éves, és nagyon magas az FSH-ja valamint az AMH 0.4, elvileg lombikozni fognak majd, viszont a dokik mondták, hogy nagyon minimális az esély, hamarabb kellett volna menniük.
Lányok, azt hiszem nálam is eljött a búcsú ideje... egy időre én is pihentetem a dolgot Józsához hasonlóan, és elteszem magam jövőre. Én is azt érzem hogy elfáradtam, és nagyon hajlok a lemondás felé. Szerintem ebből az Ir nyavalyából nincs menekvés, és ez mindig bele fog szólni a dolgokba. Csak írogatják föl a gyógyszereket, kísérletezgetnek rajtam, keményen csinálom a tornát, diétát, de hiába, a javulás 1 év után is nagyon lassan halad. Ez már nem rajtam múlik, mikor megtettem mindent. Most amire koncentrálni fogok, a vizsgáim, és a karácsonyi előadás a bíróságon, vagyunk egy páran akik zenélünk, hangszeren játszunk, és a műsor keretében elő is adjuk :) Szóval tanulok, és gyakorolok ezerrel.
Mindenkinek a legjobbakat, akiknek sikerült mindnyájan szerencsések vagytok :) Majd még visszatérek valamikor, egyszer talán majd jó hírrel, és azért olvasgatlak titeket néha, nem feledkezem meg rólatok. :) De talán most jobb pihentetni a dolgot, úgyis csak állandóan panaszkodnék, amire már nem is lehet nagyon mit reagálni. Ha mindig ugyanarról regélek, hogy nem sikerül, az már kissé unalmas. A legjobbakat, és hajrá lányok! ;-)
doriana
2019-11-19 09:32:37

Szia Edit! Egyetértek Málnával, látszik a csík továbbra is, simán lehet, hogy csak ma reggel kicsit kisebb volt a koncentrációd. Másik tesztet nem csináltál esetleg? Szerintem még ne csüggedj :) holnapra erősödhet :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!