Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
doriana
2019-11-20 15:07:51

szia Málna, persze :) előző hónapban nagy reményekkel voltam, nem jött össze :D Csatolom:
Málna27
2019-11-20 14:11:14

doriana: Megnézhetem a múlt havi görbédet? Bocsi, ha ide betetted már, nem emlékszem rá.
doriana
2019-11-20 10:15:58

sziasztok!

Edit, én még mindig nem adnám fel teljesen, várj még egy napot, hogy mi lesz, a tegnapi tesztjeid nagyon szépek voltak!

Málna, tényleg, ma én fél fokot emelkedtem :D (vagyis 0,7-et de azt lefele kerekítem). Holnap akkor erre számíts :D
Lion86
2019-11-20 09:03:56

Edit, milyen fajtát csináltál ma? Nem érzel jelét, hogy meg akarna jönni? Ha nem jött meg, a hővel ne foglalkozz, sokszor "emlékszik" a szervezet a mensi idejére.
Málna27
2019-11-20 08:34:03

Hupsz, az előzőt csatoltam véletlenül.
Málna27
2019-11-20 08:33:43

Edit: Nem tudom mi lehet, a 25-ös teszt teljesen jól látható csíkos volt. :( Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy mindig ez történik, ilyen nincs!

doriana: Szerintem nekem felesleges mérni a hőmet, mindig be kell írnom annyi tizedes emelkedést, amennyit te mértél előző nap :D Te hogy állsz ma?
Edit90
2019-11-20 06:44:31

https://kepkuldes.com/image/eISJbF
Köszönöm szèpen a sok biztató szót,ti adtàtok vissza a remènyt tegnap. Megcsinàltam a digiset,de persze annyira izgultam,hogy elbènàztam. Aztàn szètszedve ilyenek voltak benne a csíkok. A felsô rózsaszín vègû teszt Alma Patika sajàt màrkàs 25ös, ez volt mèg itthon. Dèlutàn hôemelkedèsem lett,hónaljban mèrve 37.3,jött a derèkfàjàs,pici szurkàlódàsok,nem mensihez hasonló görcsök,ez màs èrzès.
Ma reggeli teszt teljesen halvàny,màr nem is fotózható. Reggeli hô 37.0. Nekem utrogestan mellett eddig mindig 37.1volt,amig le nem esett mensi elôtt. Hàt ennyi. Most abbahagyom az utrot,hogy meg tudjon jönni,jövôhèt csütörtökön megyek àtjàrhatósàgira,viszem a kis halvànypozitiv tesztjeimet is.
Andi198729
2019-11-19 20:58:11

Zsuzsi köszönöm a kedves szavakat én is küldök neked sok-sok biztató szeretetteljes ölelést és mindenkinek itt a fórumon:) nem hagylak ám el titeket véglegesen olvasni foglak titeket csak ez a babaprojekt erőlködést engedem most el egy időre.veletek leszek;) jaj Edit annyira drukkolok neked szinte könnyeztem ahogy olvastam az elkeseredésedet h.arra gondoltál h.esetleg megint visszahalványodott..de ez nem történhet meg! Igenis sikerült és erősödni fog a csík ott van a baba! Kitartás;)
zsuzsi09
2019-11-19 18:42:34

Andi - soha ne add fel álmaidat, te egy nagyon erős nő vagy, legszivesebben megölelnélek, hogy valahogy jobb kedvre deritselek. Amikor készülődtünk a lombikra minden mást félre tettem és az életben egyszer magamra gondoltam elsősorban-se a munkára, se a pénzre, senkire-meg kellett próbálnom, hogy később ne bánjam meg-ezt csak azért irom, mert fontolgatod el-e menni a 25.-i konzultációra...én a helyedben megtenném, hogy később ne azon rágódj mi lett volna HA....de persze a te életed és döntésed-biztosan jól fogsz dönteni. Kivánom a legjobbakat teljes szivemből

Maryanne - igen, gondoltam már Ördög Nóri könyvére - még nem olvastam, lehet most jött el az ideje :) köszi a tippet

Dorina - a D vitamhoz csak annyi, hogy nekem se volt rendben nagyon nem, Elkezdtem szedni cseppekben úgy volt irva heti 2x 10 000 , hát én kicsit megturbóztam napi 10 000-et szedtem, ebédnél vagy rögvest utánna - két hónap után a doki kérdezte mit csináltam magammal :) annyira jó lett az érték - ugye ha nincs rendben a D vitamin nem biztos hogy megtapad... Szoritok

Edit - ne add fel, azt nem szabad, bár én már a teszteknek nem hiszek, kivánom, hogy neked sikerüljön

Erikasz - jól leesett a hőd...menzi gyanús ... a kitartásod nagyon biztató számomra -sokat meritek belőle-köszönöm....
Málna27
2019-11-19 16:14:03

Andi: Én is sajnálom, hogy itt hagysz minket egy időre, de biztos vagyok benne, hogy jót fog tenni!

erikasz: Sajnálom, hogy leesett a hőd! :(

doriana: Őszintén szólva sose nézettem D vitamin szintet, viszont én nem nagyon szeretem a kapszulákat, így ilyet használok: https://vitaminnagyker.hu/termek/nature-vitality-d3-vitamin-2000ne-cseppek-50ml/
A mennyiséget csak érzésre szoktam :D Nem minden nap. Amit minden nap használok az ugyanennek a márkának az E vitaminja. A missed ab után is nagyon hamar visszavastagodott a méhnyálkahártyám ( 2 hónap után a régi volt pedig ez alatt csak 1 rendes menzeszem volt) szóval nekem bevált ez a fajta E vitamin.
Hajrá nekünk! :) Izgi, hogy ugyanott tartunk!.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!