Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Doriana: Nem vártam mást :D Kihagytam a tegnapi fél fokos emelkedésedet, csak hogy ma összhangban legyünk :) Bár azt hozzáteszem, hogy ez a leesés nem tetszik.
doriana
2019-11-21 07:28:45
Sziasztok!
Edit, bármi is lesz ennek a hónapnak a vége, egy lépéssel szerintem mindenképp közelebb vagytok! Például tudod, mikor érdemes együtt lenni :)
Málna, én már nem is mondok semmit :) szintén zenész, egy tizedet csökkentem :)
Edit90
2019-11-21 06:59:10
sziasztok!
A tegnap reggeli one step teszt szinte màr teljesen negativ volt. Vettem predictort,este megcsinàltam,ugyan olyan halvàny pozitiv,mint amirôl màr küldtem nektek kèpet,hogy nem erôsödött,mindkettô egyforma volt. Ma reggeli picivel attól is halvànyabb. Mivel àtjàrhatósàgi vizsgàlat elôtt szedette velem az orvosom a clostylt,ebben a hónapban a bal oldalt volt ovu,ahol èn feltètelezem,hogy szûkület van,vagy elzàródàs örülhetek neki,ha nem mèhen kívülim van. Èn most teljes nyugalomban voltam,hogy nem sikerülhet,mert a bal oldalt volt ovu. Amugy mi a 14.nap este,ès a 16.nap reggel voltunk együtt. Szerintem a 16.napon volt az ovu. Az elôzô jópàr hónapban ovu környèkèn minden nap együtt voktunk 3-4napig. Úgy tûnik nekünk nem az a jó.
Málna27
2019-11-21 06:39:09
Jó reggelt!
Ma lementem egy tizeddel (bár majdnem egy órával hamarabb is mértem).
Málna27
2019-11-20 18:06:17
Hát, fene se tudja, hogy mikor jó együtt lenni. Mi a pozitív ovu teszt előtti 2 napon vtunk együtt, amikor összejött. Változó, hogy meddig élnek a kis katonák.
Meli19802
2019-11-20 17:13:03
Koszonom! :)
GőVica34
2019-11-20 17:05:07
Mi igy voltunk együtt igen. Azrán termékeny napokon volt hogy naponta, pozitiv ovus napon is meg utána negativ napon is.
Meli19802
2019-11-20 16:57:39
Vica, a ketnaponta ugy ertendo, hogy mondjuk ma este es holnap nem aztan pentek este? Ebbe kicsit belezavarodtam most?
GőVica34
2019-11-20 16:10:39
Sziasztok.
Mindenkinek nagyon szoritok, szoktalak titeket közben olvasni!
Hőre nem mindig lehet adni,én is sokat szenvedtem a görbéim miatt.. 16hónap.
Csatolom a görbém hogy nekem milyen volt, es az eredménye itt szuszog a mellkasomon 2hetes!
Neadjátok fel! Pozitiv napokon es az első negativ napon érdemes összebujni, plusz persze 2 naponta. Mi is ezt tettük!
Málna27
2019-11-20 15:29:36
Köszi! Hű pedig nagyon szép emelkedős volt, most már emlékszem rá. Majd most! :)
Erikasz: Mi újság veled? Megjött végül?
Doriana: Nem vártam mást :D Kihagytam a tegnapi fél fokos emelkedésedet, csak hogy ma összhangban legyünk :) Bár azt hozzáteszem, hogy ez a leesés nem tetszik.