Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Corinna
2015-06-25 07:01:27

Kösziiii....most már úgy érzem változtatni kell, mert az eddigi variáció nem jött be...:((
Dettikécske
2015-06-25 06:52:29

Ha meg nem vagy a ciklus 3 heteben eliskezdheted ebben a honaoban,de biztos olvastad fogamzashoz h kell inni es mikor meddig,,,;))))
Dettikécske
2015-06-25 06:50:28

En patikaba vettem,,,,,,,,;))
Corinna
2015-06-25 06:37:22

Köszi Dettikécske...megpróbáljuk...hol lehet kapni? Kicsit lusta voltam,ennek nem néztem utána...:)
Dettikécske
2015-06-25 06:21:38

Corinna!!!! Megkerdeztem a drnot h.egesznap kortyolgatva,h 3 reszre elosztva kell inni a teat.ezt irta,,,,, Nem vitaminok kellenek, hanem friss nyári gyümölcsök.
1 dbz tea 1 hetei adag. Ihatja egész nap  csak legyen 3 filter jól kiáztatva.
Ezután szokott vérzés lenni,
Mellékhatás: fogamzás
Tsibe
2015-06-24 14:25:58

Sziasztok!

Rég írtam, de azért olvaslak titeket.
Nagy gratula a babásoknak, meg a házasulóknak is! :)

Gyöngyvirág! Ha jól emlékszem anno azt írtad, hogy csak IR-ed van PCO nélkül viszont az LH FSH arányod nem volt jó. Megkérdezhetem ezt hogyan rakták rendbe?
Ez az arány nekem sem jó, és a 17OHP is határérték fölötti, de PCO nincs. Peteérésem és rendszeres vérzésem van minden hónapban. Meg szubklinikus pajzsmirigy alulműködést is sikerült találni :)

Kiborítanak a hülye hormonvizsgálatok. Miért nem lehet valami jó vagy nem, egyszerűen?
Dettikécske
2015-06-24 13:44:05

Sajnos nálunk avivára nincs lehetőség,igy marad a tea,meg igazábol időm sem nagyon van rá,hatalmas házunk van,6 éves ikrek,15 éves lányom,plusz párom ikrei hétvégenként,nyáron 4 hétig,és testvére kislánya is itt szokott lenni,,,,,,stb,,talán ha suli es ovi lenne,,,,,de bizom a teában,,,,,
kukac
2015-06-24 12:57:46

Nekem az aviva torna nagyon sokat segített a ciklusomat rendbe rakni! Most is csinálom :)
zsuzskam
2015-06-24 10:49:37

Imithecs! Nekem is 9-én van a szülinapom. :)
Köszönjük Gyöngyvirág!
Andi! Nagyon jól tetted! Lassan minden megoldódik. :)
Dettikécske
2015-06-24 10:20:43

Hat en is 41 vagyok,es inkabb ebben hiszek,mint hormongyogyszerben,remelem megjon es nem lessz ra szuksegem,en ennel na adok iszom ahogy kell meg szedem a dr.czeizel 1 est reggel,delben magne b6 este meg magna b6 alom,mert a magnezium is segiti a beagyazodast stb........,,;)))) orulok ha ra talaltam en hiszek benne,hormon tabletat nem szwretnek,pont azert maradt ki,mert azt abbahagytam stb...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!