Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kicsifény
2015-06-26 23:04:52

Anitacool, nem ereztem semmit, a mikroszkop kicsi pafranyokat mutatott, de arra sem mondanam egyertelmuen hogy szep nagy pafranyok voltak. Viszont tegnapelott ereztem kis has nyillalast, de csak ketszer. Ma meg nagyon kicsi barnas folyasom volt.
Elozo honapban az ovu utani 3.naptol eros mell fajdalmam volt, most még semmi nincs. Ugyhogy 100%os tanacstalansagban vagyok es szomorkodom. :-(
Dettikécske
2015-06-26 21:30:28

Anitacool neked is ajanlanam,cijkus bealitashoz,es a fogamzast ovulaciot is segiti minden levan irva,,,,, http://ladysdoctor.com/hu/Gyogyteak/reszletek/lady_ciklus_tea_155/,
Anitacool
2015-06-26 19:57:30

Kicsifény, valóban nem túl meggyőző a görbéd az ovut illetően.
Én most úgy állok, hogy a ciklus elején Macát kezdtem szedni, és az elején pecsételgettem, majd 4-5 napig szabályosan véreztem, aztán egyszer csak mintha elvágták volna. Úgyhogy most van egy "csonka ciklusom", ami pecsételgetéssel telt.
Jelenleg így állok, de fura dolgokat érzek, néha beleszurkál a méhembe tegnap este óta. 14-én azt hittem ovum volt, de aztán visszaesett a hőm megint. Szóval most csak várok. Már annak is örülnék, ha újra 35 naposak lennének a ciklusaim. :-)
Te nem éreztél a jelölt ovu idején valamit? Megtehetné, hogy volt ovud akkor :-)
Kitti9001
2015-06-26 18:31:50

Na igen, ez tényleg nagyon jó, tényleg izomlázhoz hasonlítanám :D
kukac
2015-06-26 18:17:44

Kitti, gyönyörű görbe! :) Amikor teherbe estem a kisfiammal, akkor én úgy éreztem, mintha kifelé nyomakodna a méhem :D Nem mensis fájdalom volt, de az egyik barátnőm nagyon jól megfogalmazta: mintha izomlázas lenne a méhe :D

Szerintem pozi lesz a holnapi teszt ;)
Kicsifény
2015-06-26 18:09:55

A felet kitorolte...szoval en igy allok, de nem vagyok biztos, hogy tenyleg volt is ovum...
Kicsifény
2015-06-26 18:08:23

Kitti, szep a gorbed ☺!

Anitacool, nalad mi ujsag, csatlakozol hozzam a 45-50 napos ciklusommal ☺
Kitti9001
2015-06-26 15:21:34

Köszönöm :) egyedül annyit érzek napok óta, hogy fura érzésem van a méhemben. De nem tudom mihez hasonlítani. Talán fáj, de nem vészes, inkább csak érzem a méhem, vagy hogy mondjam :)
Ilyet éreztétek? Illetve ma csomók jelentek meg a mellemben, de nem kicsik!
Nem akarom bebeszélni magamnak, úgyhogy még annak tulajdonítom, hogy lehet megjön.
Klau84
2015-06-26 14:23:41

Sziasztok!Én nem nagyon érzek még semmit..tegnap,meg ma kicsit szédelegtem,meg ma volt egy kis hányingerem,de amúgy semmi..vagyis folyton ennék,meg lehet hülyeség,de érzem,hogy valami történik a hasamban,érzem a hasam alját :) én elvileg szerdán kezdem a 6. hetet,pénteken megyek dokihoz!Már alig várom!
Kitti szorítok!
Gyöngyvirág88
2015-06-26 12:28:23

Nekem az 5.héten kezdődött, egy reggel hánytam is. Aztán maradt a hányinger, de tegnap és ma megint hánytam.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!