Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
mármint azt akartam írni, hogy most vagyok 39 éves... akkor 27 voltam... :)))
Corinna
2015-06-24 10:15:35
Köszi szépen Dettikécske... én leállok a clostilbegy-t tablettával, és inkább nekiállok ennek... mivel nekem megjön rendesen minden hónapban 28-30 napra, és van peteérésem is, tehát nem hiszem, hogy ez a tabletta lenne nekem a segítség... ez ha jól tudom peteérést segíti... az meg van... valami más gond lesz, de a dokim még várni akar... mivel csak az idén próbálkozunk... de a lányom is kis rásegítéssel lett, és már nincs időm annyit várni, mint akkor 39 évesen... :((( ezért is köszi a segítséget... akkor vágunk bele :)))
Dettikécske
2015-06-24 10:11:00
Ovulaciot is elosegiti,stb erdemes vegig olvasni,,, es kiprobalni,,,en obb fogom ha megjon ahogy irja 3 ik hetben egy hetig,,,,, a mellekhatas is jo,,;))))
Dettikécske
2015-06-24 10:03:52
http://ladysdoctor.com/hu/Gyogyteak/reszletek/lady_ciklus_tea_155/ mindenkinek ajanlom ciklus rendezobeagyazodas segito mellekhatasa terhesseg,levan irva akik babat akarnak hogyan fogyasszak,,,;)))
Dettikécske
2015-06-24 10:00:46
Corinna,herbaria lady ciklus teat iszom,ami ha nincs hormonalis peoblema mwghozza a menses st ami most kimaradt,2 hwtig kell inni abbahagyni,es 5-7 napra meg kell jonnie a mensesnek,palastfu cickafark anizs es citromfu kevereke,ciklus beallitast is segiti,es ciklus 3 heteben egy hetig lehet inni fogamzas beagyazodas segito,a tea nellekhatasa terhesseg,,;)))))azert vedekezunk mig nem jon meg nwhogy nwjok legyenek a hormonok pl sargatest v ilyesmi,mwnses utan ujra baba projekt,belinkelem a tearol,,,olvasd vegig,,,;)))
Corinna
2015-06-24 09:52:37
Szia Dettikécske... milyen teát iszol? És az mire jó? Lehet inni folyamatosan? Miért védekeztek? Szerintem azt nem kéne... vagy van rá valami okod?
A tea biztos nem árt...
Dettikécske
2015-06-24 08:36:15
Sziasztok.Meg nem meszelunk,mert messszi dolgozik a parom csak pwnteken jon haza.Teatol neha olyan erzesem van mintha meg akarna jonni,meg csak most hetfon kezdtem 2 hetig kell inni,abbahagyni es 5-7 nap alatt megjonnie.Renelem meghozza es beis all tole.De lehet ettol fugetlenul nezetek hormont,h meg van,rendbe van e minden a fogamzashoz,terheseghez.Most vedekezunk,ami g meg nem jon,mert most nem tudom,mi van,,,,
Gyöngyvirág88
2015-06-24 07:23:45
Ohhh értem :(
Reméljük minden jól alakul, bár ez a barnázás se oké :(
Andi1989
2015-06-23 22:03:07
Gyöngyvirág,
Az a 7-8. igazából a 4. lesz :-) most délután meg csak barnázásom van, így ez majd csütörtökön jön meg rendesen. Az az első nap nálam :-)