Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kitti9001
2015-06-28 05:59:12

Jó reggelt! Sok sikert mindenkinek!

Én sajnos nem tudok jó hírrel szolgálni.
Se pozitív teszt, se menzesz, se tünet :(
Nem tudom akkor most mi van :(
Anitacool
2015-06-27 21:00:24

VeDi84 nagyon drukkolok neked! :-) Növeszd meg szép nagyra azt a kis 4 sejtest! ;-)

Izeize szívből gratulálok! :-) Vigyázz magatokra! :-)
izeize
2015-06-27 20:11:57

Sziasztok! Jó rég jártam erre. Az elmult 2-3hónapban megpróbáltam nem babás dolgokat olvasni és nézegetni. 9. Hónap lett sikeres, hát jó nehéz volt kivárni... voltam szerdán Uh-n 7,5mm-es petezsák (5.hét) a korának megfeleő méret ;) :) 2hét mulva megyek újra. mindenkinek sok sikert.
VeDi84
2015-06-27 17:58:35

Sziasztok Lányok!
Rég jártam erre, de rendszeresen olvaslak benneteket. Tiszta szívből gratulálok az újdonsült kismamáknak, a többieknek pedig sok türelmet, kitartást!
Nálunk a helyzet változatlan, még mindig nincs baba, 36 hónap sikertelenség, 3 sikertelen Clostys hónap és 1 sikertelen lombik áll mögöttünk. Viszont ma újra felcsillant a remény: egy szépen fejlődő, 4 sejtes embriót kaptam vissza a második lombik keretein belül. Nagyon bízom a sikerben, nem hiszem, hogy harmadszor is bele tudnék vágni.
Dettikécske
2015-06-27 12:58:11

En most megprobalom a teat,remelem bejon a mellekhatasa(fogamzas) ,,,nagyon sokat olvasok,a dinnyeben van inasitol ami szinten segit a fogamzasvan stb. Most pont szezonja van,a ferfiaknak is jo,tessek dinnyezni, ,;))))
Anitacool
2015-06-27 12:54:15

A maca amellett, hogy természetes energizáló, hormonharmonizáló hatása van. Nálam érezhetően dolgozik, de csak nem rég kezdtem el szedni, még kell neki időt adni. :-)
Dettikécske
2015-06-27 12:25:40

Anita,a maca mire valo,en most varakozok,meg egy het a teabol,meg 5-7 nsp mire megjon,,,,,
Klau84
2015-06-27 10:40:54

Kitti,teszteltél?Reméljük azért nem jelentkezel,mert nagy örömködés van :) Én ma is csináltam egy tesztet (az 5.-et múlt szombat óta :) tudom,felesleges,de megnyugtat :) és 3mp alatt tök sötét lett a második is :) Alig várom már a pénteket,remélem lát majd valamit már a doki :)
Szorítok nektek csajok!!!
Kicsifény
2015-06-27 08:35:53

Anita, sajnos 36,4 csak a hőm. Igaz, hogy 3.40kor felkeltem wcre es a gyerekhez, 6.20kor pedig mertem. De ettol meg felugorhatott volna.
Anitacool
2015-06-27 07:14:25

Detti valószínűleg ki fogom próbálni a teát, már néztem akkor is, mikor először linkelted be, és tetszik :-) Egyelőre macázok, aztán meglátjuk, de majd jöhet a tea is.

Kicsifény hogy állsz ma? Remélem felugrott a hőd. Nekem 36,7 volt, ami bíztató :-) csak maradjon fent és kússzon még feljebb! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!