Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
DPO 13! Mostmár lehet izgulni :) Tünet még mindig semmi...
Gyöngyvirág88
2015-06-25 16:32:42
Bocsi, mensi hossza..
A ciklus hossza akkor mérvadó, ha nem a 14. napon van ovu, akkor a 21. napon tök felesleges menni.
Gyöngyvirág88
2015-06-25 16:31:43
Nem biztos, hogy jó eredményed lesz :( Itt nem a ciklus hossz a mérvadó, hanem, hogy a ciklus elején aktívak azok a hormonok, amiket kérni szoktak ilyenkor :(
És szerinted ez a 6. napi vérvétel adhat még jó eredményt, tekintve, hogy 7-8 napig szoktam vérezni?
Gyöngyvirág88
2015-06-25 14:21:08
Üdv köreimben :)
Nem vészes a dolog, csak elsőre :) Én 160 g szénhidráton vagyok napi szinten, de szerintem már nem sokáig, mert mostanában hamarabb vagyok éhes, biztos megemelik majd.
Cukor, fehér rizs, fehér kenyér, fehér liszt elfelejt. Mindent átvesz a teljes kiőrlésű. Elég sok szabály van.
Számolni számolni és számolni, étkezéseket betartani, minden szabályt betartani :)
Ha adsz egy e-mail címet, küldök át infokat :)
Andi1989
2015-06-25 14:15:20
Sziasztok.:)
Nagyon szenvedek a mensim miatt, de úgy érzem, az új orvosnak hála, ismét tele vagyok reménnyel és bizakodok, bármi is lesz a hormonsor eredménye.:)
Érzem, hogy jó kezekben vagyok.:D
Már nagyon nagyon várom a hétfőt.:) (igaz, így az a 6. cn lesz, de gondolom, mivel általában 7-8 napig tart, ez nem baj, nem?
Említette azt is kivizsgálás alatt,hogy lát esélyt inzulinrezisztenciára a cisztás petefészkem miatt, étkezzek kicsit szénhidrát szegényebben, aztán a vérvizsgálat majd igazolja vagy cáfolja. Ki tudna nekem egy kicsit bővebben mesélni az IR-ről? Hogyan lehet kezelni, hogyan kell étkezni, stb? A neten már rákerestem, de jobban szeretném olyanok "szájából hallani", akik a saját bőrükön tapasztalták.:)
Gyöngyvirág88
2015-06-25 08:02:01
Tsibe
Igen, nekem nincsen PCO, se cisztáim, és helyrejöttek az értékeim. Szerintem a diéta és sport volt a nyerő. A tesztoszteronom is magas volt, az is helyreállt. Tavaly ősz óta nem nézték, úgyhogy most nem tudom, de gondolom, ha a terhesség létrejött, akkor nagy gond ott sem lehet :)
Dettikécske
2015-06-25 07:11:15
Szerintem ez befog,,,,,, en ebben hiszek,,,ha megjon a mensi en is ugy fogom inni ahogy a fogamzashoz kell,vitaminbal is felvagyok toltce,mar beszedtem egy doboz elevitet,egy doboz czeizel 1 est epp ma fogy el,ugy hogy folsav is van bennem,,,stb eszem a dinnyet,,,,;)))) jo lessz az hidd el,,,,,,;))))
Corinna
2015-06-25 07:01:31
Kösziiii....most már úgy érzem változtatni kell, mert az eddigi variáció nem jött be...:((
Corinna
2015-06-25 07:01:29
Kösziiii....most már úgy érzem változtatni kell, mert az eddigi variáció nem jött be...:((