Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ezazzz Málna, látod, mondtam én :) ráadásul ha jól látom másfél fok :) szép munka!
Én Dpo7-en, nekem is feljebb ment. Mindjárt indulok vérvételre...:/
Málna27
2019-11-23 07:29:20
Már azt hittem, hogy nem is repedt meg a tüsző, de szerencsére ma fentebb ment a hőm. A fertility is visszatette az ovut, így 6 DPO-n lehetek..
Szép napot mindenkinek! :)
Meliko78
2019-11-22 16:15:00
Edit teljesen jó a amh-d ! 0,07-7,37 a te korod ebben az értékbe esik bele
Nekem 0,19 volt februárban és Láss csodát itt a kislányom a pocakomba ! Nálad valószínű az van hogy nem egészségesek a petesejtjeid hiszen el indul a folyamat de meg is szakad
Edit90
2019-11-22 16:02:07
Meliko: Januàrban töltöm be 30at.
Meliko78
2019-11-22 14:56:42
Sziasztok! Az amh kor függő ! Edit hány éves vagy ?
Andi198729
2019-11-22 11:41:59
Sziasztok, véleményeket azért még írok, próbálok segíteni, attól, hogy letettem a baba témáról.
Edit, az 5,5 ugye ng-ben volt megadva, azt úgy tudom ha AMH >3,5 ng/ml hiperstimuláció veszélye fennáll. De persze a doki ezt biztosan jobban fogja tudni. Melyik Pesti intézetbe fogtok jönni?
Anett, sajna nekem is az a bajom, hogy rövidebb a luteálisom, van, hogy 10-11 vagy 12 nap, nekem persze az Ir befolyásolja, ahogy az alacsonyabb progeszteron szintet. Mindenképp menj el hormonlaborra, valamint cukorterhelés sem árt, és esetleg trombózispanel, lehet, hogy valamilyen ezekben fennálló probléma miatt történt meg kétszer is az, hogy elment a baba, akkor végre ez is kiderülne, mi volt az oka. És sajna a hormongond, valamint az Ir ezekben nagy ludas tud lenni. Barátcserjéről nem tudok tapasztalatot, elvileg segít a ciklusproblémán, esetleg próbáld meg a palástfüvet ovu után. Erikasz ezekben sok hasznos tanácsot tud adni, rá hallgass :) Meg még annyit, hogy nem biztos, hogy a hő pontos képet ad az ovuról, nem mindig rakja be jó helyre, mások is írták, hogy a hőre nem lehet adni.
Anett8601
2019-11-22 11:12:04
Mit mondtok a barátcserjére? használta valaki?
Anett8601
2019-11-22 10:35:11
Szia málna.köszi hogy írtál.nem voltam még és nem is kértem beutalót.azt megfigyeltem hogy minden hónapban fáj a mandulám félidőben.elkezdtem tornázni meg futni, kikapcsolódás szempontjából meg egy pár kilót le akarok adni.semmit nem szedek már...meguntam.csak a mérés maradt meg...
Málna27
2019-11-22 09:52:57
Anett: Olyan jó hallani felőled! Nagyon örülök, hogy írtál! Tényleg fura, hogy tolódik az ovud kintebb, mert egy idő után nem lesz elég hosszú a lute. fázisod. Nem csináltattál 3. és 21. napi vérvételt? Ha nem, akkor szerintem csináltass következő ciklusban, mert valami gubanc biztosan van. Remélem, hogy velünk maradsz!
Én Dpo7-en, nekem is feljebb ment. Mindjárt indulok vérvételre...:/