Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Rég jelentkeztem.Mérek folyamatosan,de valami nincs rendben... Hónapról hónapra csúszik a peteérésem a hőm alapján,de a mensi viszont 29 napra pontosan megjön,14-15 napra szokott lenni a peteérésem....mi az isten lehet megint!? tudtok segíteni vagy véleményt írni? csatolom a mostanit...majd az előzőt is...
Málna27
2019-11-22 08:53:27
Edit: Sajnálom, hogy megint ez történik! :( Remélem, hogy jövő héten meg tudják csinálni az átjárhatóságit.
Doriana : Én is pont azt akartam mondani, hogy ez az eddigi legszörnyűbb görbém. Ovum se volt még ilyen hamar és a hőm is magasabb szokott lenni és múlt hónapban nagyon szépen emelkedett. A mai hőmet beírva a FertilityFriend figyelmezetett, hogy szerinte nem volt ovum. Fentebb kellene mennie a hőmnek..
Edit90
2019-11-22 08:16:26
sziasztok!
A tegnap esti predictoron màr èpphogy làszott csak a csík. Ma reggeli hô 36.8. Holnap reggelre meg fog jönni.
Közben megjöttek a trombozis panel eredmènyeim: mindegyik normàl,semmilyen pici hajlamom sincs trombózisra. Ujabb tètel a listàn amit kipipàlhatunk,hogy ez sem lehet az oka a sikertelensègnek.
Az AMH-m 5,5lett. Erre tudtok mondani valamit,ez jónak szàmít? Ugye ez clostys kúra alatt kèszült,lehet,hogy van jelentôsège.
Mindenkèppen megyek a dokimhoz jövôhèt csütörtökön. Ha meg tudja csinàlni az àtjàrhatósàgit annyival bentebb leszünk. De azzal az eredmènnyel màr hívom is a kiszemelt Pesti intèzmènyt.
doriana
2019-11-22 08:07:07
Jó reggelt!
Edit, mi újság veled?
Málna, nekem visszament az az egy tized, bár őszintén nem vagyok megelégedve az ehavival még így se...ilyenkor már magasabban szokott lenni a hőm...
Málna27
2019-11-22 07:18:51
Kicsit fáradt vagyok, be se írtam még a hőmet, de a görbémet már csatoltam is :)
Málna27
2019-11-22 07:17:58
Erikasz: Szerintem hagyd bent a magas hőket, így utólag nem érdemes annyit módosítani. Amikor magasakat mértél nem volt tojcsis nyák?
Én így állok ma. Doriana, kíváncsian várom a tiédet :)
Szép pénteket mindenkinek!
erikasz
2019-11-22 06:43:59
Jó reggelt !
Edit :Ott a bébi !:D
Ne higgy a tesztnek ,megbolonditják az embert, hőnek higgy!
De jó még egy kismami a jó isten tartja meg épen egészségben !:D:D:D
Málna :Nem jött meg !
Szerintem valami gyúlladás az izmom húzodott meg a lábamban, azért ment fel a hőm !
Nem is írtam nektek ,nem bírtam lépni a lábamra egyik napról a másikra !
A függönyt tettem fel a létráról és utána lépni másnap nem tudtam a talpamban az izom meghúzodott 1 hétig szenvedtem szerintem az a pár nap volt csak magas a hőm 7 nap .
Erre gondolok !
Most mellem fáj szerintem most jön az ovu !
De most mit csináljak a magas hőkkel vegyem ki ?
Itt a görbém
Sziszi259
2019-11-21 23:17:13
Edit ha már késik és az esti predi is pozitív akkor szerintem van ott valaki ;) drukkolok!!
Málna27
2019-11-21 14:18:39
Ez nagyon fura, hogy tegnap már nem vetted be a progit, a hőd mégis felment..
Edit90
2019-11-21 13:52:40
Màlna: Tegnap kellett volna megjönnie. Tegnap màr nem vettem be a progit a halvàny/halvànyodó tesztek miatt. Azt elfelejtettem írni,hogy a tegnap reggeli hôm 37.0volt,a mai 37.1 Komolyan nem èrtem mi törtènik odabent.