Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Málna27
2019-12-05 18:00:38

Doriana: Meglásd, a vitaminok meg fogják tenni a hatásukat! :) A gyógyszerrel kapcsolatban én nem tudok segíteni.

Erikasz: Köszönöm, a sok meleg tea és a jó meleg plédek megteszik a hatásukat, javulok! :)
erikasz
2019-12-05 12:58:56

Málna .Hogy vagy ?
A reggeli hőm emelkedik, nem zuhan !:)
doriana
2019-12-04 21:58:00

Ne is kérdezd Málna, kész vitamin gyűjteményt szedek :)
De lányok, én ettől a 160 gros dietatop tenyleg nem fogyok semmit. Szerintetek ehetek kevesebb szenhidratot? Vagy az baj? Aki szed merformint, volt köztetek aki később kezdett fogyni? Esküszöm most rosszabb mint amikor nem szedtem :( mmint máskor gyorsabban fogytam. Vagy legalább fogytam....kicsit el vagyok kenődve
erikasz
2019-12-04 19:35:25

Málna :Sajnálom hogy beteg lettél :(
Vigyázz magadra nagyon !
Tedd meleg vízbe a lábad és búj rögtön az ágyba, hamar kimész a náthából.
Én kivettem a magas értékeket az izom gyulladás miatt de tettem be egy alacsonyabb értéket igy betette az ovut oda, ahová kell !
Hiába irtam be beteg voltam, adat hiány miatt nem volt értékelhető a görbe .
Igy ilyen lett
Málna27
2019-12-04 14:24:48

Köszi Doriana, kicsit náthásan, de egyébként jól :) Nagyon lassan telnek a napok a dokiig :) Te hogy vagy? Szeded szorgalmasan a vitaminokat?
doriana
2019-12-04 11:55:57

sziasztok!

Zsuzsi, nagyon drukkolok Nektek :)

Málna, hogy vagy ma? :)

erikasz
2019-12-03 17:09:11

Málna :Nagyon örülök az erős tesztnek.... nem lesz az égvilágon semmi baj ,ne idegeskedj !
Ovu fájdalom a ciklus 44 napján éreztem 36.2 volt a hőm .
Már alig kivehető az egész ciklus sajnos !:(
Az izom gyulladás miatti emelkedések, ha egyáltalán azért voltak magas értékek ,mivel tojcsi nyák is volt .... vagy a változókor miatt .

Edit : Sikerülni fog hamarosan !
Nagyon szép tüsző !:D
Az mindjárt megreped !
Zuhan a hőd is ,nagyon szépen !

KittyCat : Huuuu... de szalad az idő !:D
Már mindjárt szülni fogsz ,kezedben tarthatod a várva várt babát a szemed fényét !:D
Jól egészséget kívánok !

zsuzsi09 : Már be is tették a babát !:D
Ott is fog maradni ,mert jó helye van !:D

Málna27
2019-12-03 16:48:16

Zsuzsi: Szuper! Nagyon szorítunk és remélem, hogy pár nap múlva jó hírrel jössz hozzánk! :)
zsuzsi09
2019-12-03 16:43:00

Sziasztok
Hát bent van az én fagyibabám :) remélem jó sokáig bent is marad. Minden simán ment a nyálkahártya 10mm-es volt azt mondta a doki szép a múltkor 11,5mm volt még se sikerült...ebben a hónapban nem ettem ananászt, nem ittam esténként egy deci vörösbort, csak a vitaminokat szedtem. Kiváncsian várom a végét.

KittyCat- hogy repül az idő - kitartást és jó egészséget, mikor érkezik a pici?

Málna - csak igy tovább szoritok nagyon
Málna27
2019-12-03 16:42:26

Edit: Imádom benned, hogy amikor kibuksz (ez teljesen normális, mindenkivel megesik), akkor utána gyorsabban összeszeded magad! Ez a jó hozzáállás!
Tünetem még nem sok van, ma vagyok 4 hetes :) Hétvégén szurkált néha a hasam, de semmi egyéb görcs vagy ilyesmi. (Fura, mert legutóbb mindjártmegjön érzésem volt folyamatosan, most ilyen nincs.) Plusz az állandó puffadás, na az már az őrületbe kerget. Úgy érzem, hogy szétnyomja a belső szerveimet alul. :D De nem panaszkodom! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!