Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Nashua: Őszintén gratulálok a kisfiad megérkezéséhez. Egy percig se bánkódj a császár miatt, igazán erős nő vagy, ez is menni fog :) Gyors gyógyulást kívánok:)
Málna: nagyon izgi még két hét, de gyorsan elrepül,meglátod:) milyen tüneteid vannak?
Én ma voltam a dokimnál utrahangon. A bal oldalt van egy 20mm-es, a jobb oldalt egy 16mm-es domináns tüsző :) Sajnos a nyálkahártyát nem mondta, hogy mennyit mért, csak hogy jó az is. Elújságolta, hogy van most megint egy páciense, akinek a második kör closty kúra segített, most hívta, hogy pozitív a teszt. Mosolyogtam rá, tudom, hogy bátorításnak szánta, de közben összeszorult a szívem, hogy nekem is ott volt a pozitívacska teszt a második kör után....
Amúgy jól vagyok lelkileg, úgy érzem leporoltam magam, és emelt fővel megyek tovább, ez most mégis megérintett.
Most még a régi higanyos lázmérővel mért adatokat írtam be itt, de majd átírom az újra itt is. Most ebben a ciklusban valahogy "normálisabb" hőim vannak, remélem ez jó jel :)
Málna27
2019-12-03 10:12:12
Erikasz: Lehet, hogy ovud volt a pár nappal ezelőtti leesésnél?
Én hivatalosan mára nem várom, szóval előttem az utolsó otthon lévő tesztemet (X-Epil). Teljesen erős lett :) Azért izgulok, még több, mint 2 hét van az orvosig. De ugyanakkor nyugodt vagyok, mert tudom, hogy én mindent megteszek, amit csak lehet :)
KittyCat
2019-12-03 08:28:43
Nashua szívből gratulàlok! :)
Úristen lehet én leszek a következő, aki bababejelentőt hoz nektek? Már nem emlékszem.
De repül az idő, már 34+3 vagyok. :)
erikasz
2019-12-03 06:29:48
Én ma igy :)
erikasz
2019-12-03 06:26:58
Nashua :Nagyon örülök ....szép nagy fiú !:D
A jó Isten vigyázzon rá , tartja meg egészségben... téged is Nashua !
Nagyon sokat pihenj ,akkor erősödsz !
Puszild meg a fiadat helyettem ....sok sok puszi nektek !:D
Maryanne
2019-12-02 16:47:41
Gratulálok Nashua, jó egészséget és sok boldogságot kívánok! :)
zsuzsi09
2019-12-02 09:52:30
Nashua - szivből gratulálok, szuper hir - jó egészséget nektek :)
Lion86
2019-12-02 09:11:40
Gratulálok Nashua! Sajnálom, hogy császárral kellett születnie. Én nagyon féltem tőle, de végül megúsztam a kisebb fiamnál.
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek! ❤️
Nashua: Őszintén gratulálok a kisfiad megérkezéséhez. Egy percig se bánkódj a császár miatt, igazán erős nő vagy, ez is menni fog :) Gyors gyógyulást kívánok:)
Málna: nagyon izgi még két hét, de gyorsan elrepül,meglátod:) milyen tüneteid vannak?
Én ma voltam a dokimnál utrahangon. A bal oldalt van egy 20mm-es, a jobb oldalt egy 16mm-es domináns tüsző :) Sajnos a nyálkahártyát nem mondta, hogy mennyit mért, csak hogy jó az is. Elújságolta, hogy van most megint egy páciense, akinek a második kör closty kúra segített, most hívta, hogy pozitív a teszt. Mosolyogtam rá, tudom, hogy bátorításnak szánta, de közben összeszorult a szívem, hogy nekem is ott volt a pozitívacska teszt a második kör után....
Amúgy jól vagyok lelkileg, úgy érzem leporoltam magam, és emelt fővel megyek tovább, ez most mégis megérintett.
Most még a régi higanyos lázmérővel mért adatokat írtam be itt, de majd átírom az újra itt is. Most ebben a ciklusban valahogy "normálisabb" hőim vannak, remélem ez jó jel :)