Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-12-01 23:00:15

Gratulálok a fiadhoz nasuha
Nashua34
2019-12-01 22:57:03

Sziasztok! November 27-én megszületett a várva várt pici fiúnk, Nimród: 3670g, 51 cm. Sajnos a vége császármetszés lett, amire bárki is azt mondja, hogy nem rendes szülés, az nem élte át az utána lévő napokat. Nem panaszkodom, csak irigykedem azokra, akik segítség nélkül fel tudnak kelni a wc-ről :D
Málna, gratulálok! Minden rendben lesz, meglásd!
Zsuzsi, Edit, Dorina, drukkolok nektek, közel a cél, nagyon szép görbék vannak, vagy épp ígéretes orvosi segítségek :)
Erikasz, örülök, hogy visszatértél, és továbbra is ilyen lelkes vagy! Mindannyian nagyon sokat köszönhetünk neked!
Andi, biztosan jót tesz ha kicsit pihenteted a baba témát. Kívánom, hogy mihamarabb megnyugodj, és újult erővel tudj belevágni.
doriana
2019-12-01 18:45:40

Köszönöm szépen Zsuzsi :*
zsuzsi09
2019-12-01 13:40:40

Sziasztok

Edit - én nativ ciklusban megyek a lombikra, szóval előtte semmi hormon. semmi tabletta - mikor a tizedik nap voltam a kontrollon és látták, hogy hogyan állok azonnal mondták, hogy az együttléteket mellőzzük, szóval ilyen módon a petesejt nem tud megtermékenyülni ebben a hónapban csak is mesterségesen....ezzel kizárjuk a spontán megtermékenyülést. Párom ennek nem nagyon örült, de hát ez van.

Dorina- nekem a doki mondta, hogy ha este jön meg akkor a másnap számit az első napnak. A múlt hónapban úgy voltam, mint ahogy te irod, először barnázás aztán csak valamikor este jött meg, erre azt mondta az számit első napnak amikor beáll a teljes vérzés. Nagyon szépek a görbéid-közel a siker ne add fel....
doriana
2019-12-01 12:52:34

Nagyon szépen erősödik, Málna! Most már tényleg lehet gratulálni :) ;)
Málna27
2019-12-01 10:44:09

Köszönöm Edit! Most már ti következtek! Nagyon-nagyon szorítok mindenkinek! Annyira a szívemhez nőttetek, hogy én biztos itt maradok veletek.
Edit90
2019-12-01 10:33:58

Màlna: nagyon szèpen erôsödik,olyan jó ezt làtni. Most màr gratulàlok èn is,vigyàzz magadra :)
Málna27
2019-12-01 10:10:11

Ja, azt nem írtam, hogy azóta már megszáradtak és a lenti kettőn is szép erős a csík.
Málna27
2019-12-01 10:07:37

Doriana: Kösznönöm az érdeklődést, nagyon-nagyon jól esik, hogy velem izgulsz! :) Ma teszteltem újra, szerencsére szépen erősödik a csík! :) A felső 3 a 10-es Facelle erősödése (nem néznek ki valami jól, szétvágtam, de a lényeg látszik), a 4. az a One step (elvileg 10-es,de tudjuk, hogy nagyon nem), a legalsó pedig 25-ös X-Epil.

https://kepkuldes.com/image/e7qYuV

Bár nekem általában reggelre jön meg, de amikor előfordult, hogy este, akkor simán aznapra írtam be, amikor megjött.

Legyen szép napotok! :)
doriana
2019-12-01 08:09:19

Jó reggelt Hölgyek :)
Málna hogy állsz ma? Erősödik?

Én új ciklust kezdtem a kérdés az hogy mikor :) szerintetek ha tegnap egész nap barnáztam és csak este 10 körül jött meg “rendesen” akkor melyik napra írjam az első napot? Bocsi az idióta kérdésért :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!