Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem szépen erősödik a facelle csíkocska :)
https://kepkuldes.com/image/eFXYCm
A hőmet szerintem már nem fogom mutatni, mert az utro biztosan felnyomra.
Előre is szép hétvégét mindenkinek!
erikasz
2019-11-29 06:51:07
Lion: Akkor nálad már rendben van a nyálkahártya hála az Úrnak !
Van peteérésed folyamatosan ,gyönyörű a görbéd !
Hamarosan sikerülni fog a bébi !:D
Edit :Ugye írtam mindegy milyen a teszt 10 -25 ml ,felesleges a drága pénzt kidobálni !
Nagyon örülök ,hogy az átjárhatóságin rendben volt minden !
Én ma igy
Málna27
2019-11-28 16:10:14
Edit: Hát igen, nagyon érdekesek ezek a tesztek és csalóka, hogy milyen érzékenység van ráírva. Én is csak azért csináltam a predictort, mert tudtam, hogy ha valami van, az simán kimutathatja 9 DPO-n is. Valóban úgy van, ahogy a doki mondja a peogi termelést. Mondjuk nekem az az érdekes, hogy már 6 DPO-n hőemelkedésem volt egész nap, progit pedig 8 DPO-n nézettem.
Elvileg hétfőre nem várom.
Ennek örülni kell, hogy jó lett az átjárhatósági, túl vagy rajta és emiatt legalább már nem kell aggódnod.
Edit90
2019-11-28 15:39:37
Sziasztok!
Nekem most úgy alakultak a tesztek, hogy a legerősebb az alma patikás 25-ös volt, ami sztem nem 25-ös, hanem 10-es, és azóta kivonták forgalomból, már nem lehet kapni. A következő egész erős volt a Predictor, az után a Clear Blue digitális, amit szétszedtem, az után a One Step vizeletsugaras 10es teszt, és a leghalványabb a Facelle vizeletsugaras. Csináltam papírcsík teszteket is (tudjátok mennyire tesztmániás vagyok :D) a one step 10es tesztcsíkon ugyan úgy ott volt halványan, mint a 25ös erősségű alma patikás tesztcsíkon. Vettem még egy Valentin nevezetű szintén 10es papírcsíkot is, azon is ugyan olyan halvány volt. Ja és volt itthon egy Gabriel kazettás is, na azon is ugyan úgy látszódott, mint a papírcsíkokon. Szóval kb. felesleges a Clear Blue digitálisra költeni, mert egy 10es és egy 25ös csík van benne, és az alapján írja ki a heteket, hogy ha csak a 10es lett kétcsíkos, akkor 1-2hetet ír, ha a 25ös is halványan kétcsíkos akkor 2-3 hetet ír, ha a 25ös is erős, akkor 3+. A predictor pedig nem mutatja ki jelentősen korábban, csak talán picit látványosabban, mint a facelle, vagy a one step vizeletsugarasok, amik sokkal olcsóbbak.
Málna: Nekem is most 40 lett a progim, ugye tudjuk, hogy el is indult valami, de hiába szedtem a progit, az nem segített. Halványodtak mellette a tesztek, így 2 nap után abbahagytam. Érdekes, hogy miután abbahagytam elkezdett felmenni a reggeli hőm, és délután is hőemelkedésem volt még 2 napig, hónaljban mérve 37,3. A dokim ma azt mondta a beágyazódáshoz elég ez a 40 körüli érték, és azért lettem lázas, mert a HCG termelődéssel párhuzamosan ugrik meg a saját progi termelés, ami ezek szerint nálam jól működött. Továbbra is szurkolok neked, mikorra nemvárod?
Én ma voltam az átjárhatósági vizsgálaton. Vittem a kis pozitivacska tesztjeimet, amire a biokémiai terhesség legyintést kaptam. A dokim szerint ezzel nem kell foglalkozni, ez még semmi :( Éretlen lehetett a pete, rossz helyre akart beágyazódni, de azt mondta még egy csomó okot fel tudna sorolni. Majd ha 3-4 napot késik, és leugrik a csík a tesztről akkor kezdjek el reménykedni.
Átjárható vagyok mindkét oldalt, semmi gondot nem látott. Szedjem a clostit most már 2x1-et, majd jövőhéten egyik nap ultrahang, hogy mennyi tüsző érik, aztán 21.napi vérvétel, hogy így rendes adagban szedve a clostit hogy alakul a progi. Ő örült nagyon az átjárhatósági eredménynek, én kevésbé. Újabb dolog ami azt mutatja, hogy semmi baj :( A mensim ahhoz képest, hogy a tesztek szerint elindult valami, nagyon kevés volt. Most szedni fogom végig az E-vitamint 400mg-ot naponta, és a vörösbort is inni fogom. Most harmadik hónapja szedem a Q10-et, hátha az is javít a pete minőségén. Az a terv, hogy ezt a ciklust megvárjuk, hogy mi lesz, azt mondják, hogy az átjárhatósági után nagyobb az esély... Sajnos idén is karácsonyra nemvárom a mensit ugyan úgy, mint tavaly :( Aztán ha megjön, akkor hívom a klinikát, és elindulunk a további kivizsgálásokkal. Az orvosom szerint szedhetném a clostit még fél évig, és csak utána meddőségi. Juj, az nagyon sok idő, annyit képtelen lennék még kivárni.
Rendeltem egy két tizedesig mérő bazális hőmérőt, ha megjön elkezdek vele mérni, hogy lássam, mi történik az emelt closty hatására. :)
Málna27
2019-11-28 12:52:43
Megjött a hétfői progi eredményem: 48,7 nmol/L. Szerintem jól tettem, hogy elkezdtem azonnal az utrot, mert nem mondanám túl magasnak.. (Napi 2x1 adagolást javasolt az endokrinológus plusz emelte a pajzsmirigy bogyó adagomat is emelte, mert fentebb ment 1 egész értéket.
A többi eredményem:
LH: 2,84 IU/L
FSH: 2,88 IU/L
Prolaktin: 386 mIU/L
Ösztrogén: 510 pmol/L
Málna27
2019-11-28 11:46:48
Lion: A tegnap reggeli Facelle picit halványabb volt, mint a Predictor előtte nap. Viszont hiába 10-es mindkettő, a Predictor jóval érzékenyebb. Így voltam nyáron is, akkor 1 nap csináltam a Facellet és a Predictort is, így össze tudtam hasonlítani. Most annyira nem gondoltam, hogy a Predictor pozitív lesz, hogy kiöntöttem a pisit rögtön miután belemártottam, így nem tudtam összehasonlítani. :D Holnap csinálok megint Facellet. De határozottan várandósnak érzem magamat, ezért nem parázok a teszteken. Viszont azért csak megcsinálom őket, van még otthon pár 25-ös is :D
Lion86
2019-11-28 11:35:46
Málna, most látom, hogy tegnap írtad, hogy 2 naponta csinálsz. Milyen volt egyébként a tegnapi a Predictorhoz képest?
Lion86
2019-11-28 11:34:09
Köszönöm Málna, Erikasz.
Málna csináltál Facellet?
Erikasz, olyan durván megjött, már azon gondolkodom, pelenkát rakok magam alá :D Tegnap reggel is csináltam tesztet, biztos nem volt baba. Legalább a nyalkahártya biztos jó vastag volt. Az utolsó 3 vérzésem jó erős volt, előtte hónapokig gyenge volt nagyon.
Remélem most már csak felfelé megy a hőd, jól elhúzódik ez a ciklus.
Málna27
2019-11-28 11:24:19
Erikasz: Tojcsi nyák van? Jön az ovu?
erikasz
2019-11-28 10:45:09
Lion :Sajnálom hogy megjött !:(
Csodálkozok a hőd nem esett le mint máskor menszi előtt !
Biztos rendesen megjött ?
Én ma igy
Megy a hőm felfelé !:)
Nekem szépen erősödik a facelle csíkocska :)
https://kepkuldes.com/image/eFXYCm
A hőmet szerintem már nem fogom mutatni, mert az utro biztosan felnyomra.
Előre is szép hétvégét mindenkinek!