Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Zsuzsi: Köszönöm szépen! :) Nektek pedig hajrá, nagyon szorítok!
Edit90
2019-11-30 14:41:24
sziasztok!
Zsuzsi: tüszôrepesztô,majd progi ès mèg ez utàn beültetès? Ès ha a kèt pete is megtermèkenyül? Csak èrdekel a lombik folyamat, ezèrt kèrdezem:)
Ma elkezdtem hasznàlni az új digitàlis hômèrôt. Ez kèt tizedesre mutatja,így màsfèl tized fokkal mèr kevesebbet az elôzô hagyomànyos làzmèrôtôl. Most mèg pàr napig mèrek mindkettôvel,hogy kb tudjam a különbsèget,aztàn àtàllok vègleg az újra.
A clostiról: A napi 1 szemhez kèpest,most a 2x1nèl több a mellèkhatàs sajnos. Napközben ès èjjel is hôhullàmok vannak,èn,aki mindig fàzom :) ès szèdülès kap el nèha. A hasam mèg nem feszít,amikor elöször szedtem akkor màr a màsodik naptól èreztem valamit a petefèszkekben,most semmi mèg.
Az àtjàhatósàgi teljesen kibirható volt,egy nagyon picit fàjt akkor,kèsôbb pedig szinte csak annyi volt,mint egy ruti nôgyógyàszati vizsgàlat utàn. Amin meglepôdtem,màsnap pecsèteltem kicsit,ès bele bele szúrt pàrszor mindkèt oldalon. Azóta semmi.
Rendeltem a fastestrôl újabb adag ovutesztet,erre rosszat kaptam. Velem nem elôször fordul elô,hogy nem azt kapom,amit rendeltem,figyeljetek ti is!
zsuzsi09
2019-11-30 13:51:39
sziasztok
egész hetem futkosásból állt- hétfő és szerda a meddőségiben voltam, csütörtökön az infúzión, pénteken a nőgyógyásznál - munka mellett nem is tudom, hogyan jártam volna körbe ezeket. Szerencsére mindent rendben találtak már a 10.-dik ciklusnapomon 16mm-es volt a pete és a 12.-dik ciklusnapon már szúrtam is a tüszőrepesztőt, sőt két petesejt is volt... ez mind hormonok nélkül - tegnaptól szedem a progit és mától szúrom a vérhigitót is... Jövő héten kedden pedig beültetés, ha minden igaz...remélem.
Málna-szuper a teszted, csak szépen erősödjön szurkolok nagyon
erikasz
2019-11-29 11:57:59
Málna :De szépen erősödik !:D
Huszú ez a ciklus ,nem is csodálkozok !
Még annak is örülök hogy van egyáltalán peteérésem ,menszim !:D
Meliko78
2019-11-29 11:49:48
Nekem 6+3
Málna27
2019-11-29 11:24:43
Köszönöm Lion, akkor 6+1 körül megpróbálkozok a dokival.
Lion86
2019-11-29 11:21:43
Málna én 5+3-nál voltam, volt szívcsőpulzálás (hangot nem néztek).
Málna27
2019-11-29 11:07:27
Kismamák, ti mikor hallottatok először szívhangot? Nagy dilemma nekem, hogy mikor menjek dokihoz. Addig nem szeretnék, amíg nem valószínű, hogy már lesz szívhang. Nem akarok azon izgulni, hogy még csak petezsák van, esetleg még nincs szívhang. 6+1 naposan? Vagy 6+6?
Málna27
2019-11-29 09:51:17
Doriana: Kitartás, meg lesz a diéta gyümölcse!
doriana
2019-11-29 08:01:03
Jó reggelt!
Málna nagyon szép, csak így tovább! :)
Nekem leesett a hőm, úgyhogy holnap megjön.
Szenvedek nagyon a diétával :( azt hittem a Merckkel gyorsabban fogyok majd de eddig hiába a diéta és a sport, semmi nem ment le :( máskor csak az első héten 2 kiló simán lemegy