Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én ma igy !:)
Tesztet csak holnap reggel csinálok !
Maryanne :Örülök ,hogy jól vagytok !:D
Tudom egy kismamának nagyon nehéz betartani a cukor dolgot !:D
Józsi fiammal 9 és fél sima krémest ettem meg ....akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok !:D
zsuzsi09
2019-12-07 14:08:35
Sziasztok
mindenkinek köszönöm a biztatást a kedves szavakat, már az sokat jelent, ha gondoltok rám ...
Nem érzek semmit, bár még csak 4 nap telt el - próbálok minél több folyadékot inni, valahol azt olvastam az is segithet - Tegnap megkaptam a beültetés utáni infúziót is, most már csak várni kell, ami a leges legnehezebb :) nem lehet nem erre gondolni. Naponta próbálom hallgatni a meditációs zenéket, sőt vannak ilyen babaváró meditációk is - ártani nem árthat :) Szúrom minden nap a vérhigitót / clexane/ iden durva injekció, de egy hét után sikeült rájönnöm a szúrás technikájára a hasam csupa lila szuripont...de ez a legkevesebb....
kitartást mindenkinek, mert megérdemeljük :)
Edit90
2019-12-07 10:24:08
sziasztok!
Erikasz: mit mèrtèl ma? Olyan jó lenne,ha azzal a hírrel jelentkeznèl,hogy erôsödött a teszt:)
Dorina:A merkforminból pedig az XR a jobb,mert egèsz napra kitart a hatàsa,a màsik csak pàr óra,így nagyobb az inzulinszint ingadozàs a nap folyamàn. Hajrà a diètàval,ès tudod,hogy a mozgàs is nagyon sokat segítene.
Mèg a tegnap esti ovuteszt teljesen negativ volt. Ma reggeli màr erôsebb,de mèg negativ,sztem ma este lesz pozitiv. A hôm is feljebb ment,ès a nyàk is megèrkezett:) A hasam nagyon fàjt tegnap is,ez a 2x1 closty hatàsa. Nem baj,csak repedjenek meg szèpen;)
Lion: veled mizujs? règ jelentkeztèl
Zsuzsi: hogy vagy? szurkolok nagyon,hogy most minden rendben legyen,ès szèpen növekedjen a pici a hasadban:)
Maryanne: de jó,hogy jelentkeztèl:) A vas miatt ne aggódj, a cukorra picit jobban oda kell figyelned,de örülök,hogy jól vagytok:)
doriana
2019-12-07 09:58:38
Erikasz, mi újság, csináltál új tesztet?
Edit, ovuval hogy állsz? :)
Maryanne
2019-12-07 08:48:14
Sziasztok! Bejelentkezek egy kicsit. Én jól vagyok, babóka szépen fejlődik, nemrég volt a cukorterhelésem, viszont annak nem lett teljesen jó az eredménye, a 120 perces cukrom picit magas, a rossz érték alsó határán van 7,8. Szóval egy kicsit oda kell figyelnem a szénhidrátra, majd mindenképp beszélek egy dietetikussal. Ezen kívül kicsit vérszegény is vagyok, tehát vasat kell szednem, bár szerintem ez szinte az összes kismamát érinti.
Közben olvasgatlak benneteket, de persze azért van info ami lemarad, de látom vannak hírek. :)
Zsuzsi sok sikert, remélem hamarosan bejelentkezel a kis fagyibabáddal, hogy pozitív a teszt. :)
Erikasz, látom neked is jó híred van, szorítok, hogy erősödjön az a csík! :)
Mindenki másnak is sok sikert és kitartást! :)
doriana
2019-12-06 08:32:51
Erikasz, nagyon szurkolok, mindenkepp jelezz majd mi ujsag:)
Edit, hajra neked is :) merckformin xr-t kaptam, most bevezettem a kevesebb ch-t, aztan meglatjuk...
Malna, jobbulast.
Nekem eddig eleg hullamzo a gorbem :) mondjuk kicsit meg vagyok fazva
Málna27
2019-12-06 08:08:42
Edit: Nektek hajrá! :)
Erikasz: Neked pedig szorítok, hogy ott maradjon a csíkocska! A hőleesés nem biztos, hogy rosszat jelent, voltak már itt hőleesős terhes görbék.
erikasz
2019-12-06 07:28:14
Edit ,Málna köszönöm !:)
Málna örülök ,hogy jobban vagy !:)
De most zuhantam 0,2 tizedet ,az x-epil 25 ml halványka alig látható pozítiv volt tegnap délután .
Hátha a zuhanás miatt mégis megmaradna ,mellem nagyon fáj feszül a hasam bőséges krémes folyás ,és az álmosság gyötör napközben !
Holnap ha vissza kúszik csinálok még egy tesztet ,ha addig nem jön meg
Edit ez a leesés ovu biztosan ,csináltál tesztet estére ?
Edit90
2019-12-05 18:48:09
sziasztok!
Erikasz: nagyon szèp emelkedès,csak így tovàbb ;)
Màlna: gyógyulgass, sok pihenès,az most nagyon fontos:)
Dorina: Józsa is nagyon sokat szenvedett az elejèn a Merckforminnal,mert sok volt a mellèkhatàs,ès a kilók sem mentek úgy le. Te XR-est kaptàl,vagy simàt? Hallottam màr olyanról,akinek a 160g szènhidràt sok volt,ès 140et kellett tartania. Lehet,hogy beszèlned kellene egy dietetikussal. Minèl szemèlyre szabottabb az ètrend annàl hatàsosabb.
Èn most így àllok,mèg mindig alaphô. Tegnap màr kezdôdött az ovus fàjdalom,ma majd le szakad a derekam,ès nagyon fàj a hasam. Remèlem hamarosan megrepednek,mert ez nem lehet sokàig kibírni :D A tegnapi ovuteszt negativ volt,majd ma este is csinàlok.
Tesztet csak holnap reggel csinálok !
Maryanne :Örülök ,hogy jól vagytok !:D
Tudom egy kismamának nagyon nehéz betartani a cukor dolgot !:D
Józsi fiammal 9 és fél sima krémest ettem meg ....akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok !:D