Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2015-10-16 15:38:12

Bocsi rosszat tettem fel, ez az új ciklus :)
hugery
2015-10-16 15:37:09

Sziasztok! Új ciklust megkezdtem, tegnap jött az elöjel, egy kis barnázás,,,, 36.4 ről indulok. Végigolvastam a mai napot, nagyon aktiv fórumozók vagytok :)
Jónás napról olvastam az elmult ciklusban, de nem sikerült összehozni aznap,,,,, no a többi napon sem,,,, kicsit letörtem,,,,,, annyira akarom.
Drukk mindenkinek! :)
Andi1989
2015-10-16 15:29:18

Sziasztok csajok!

Bocsánat, megint eltűntem... Sajnos rengeteg rossz dolog történt velünk mostanában :-(
Teljesen ki vagyok, és úgy néz ki, idén még az inszem se fog össze jönni.. Férjemnek balesete volt, és még ki is rabolták... Szóval kész vagyok..
Most egy jó darabig a természetre bízzuk magunkat, talán tavasszal neki tudunk kezdeni az inszemnek. De ennyit rólam... Ti hogy vagytok? :-)
Kismamáink hogy vannak? :-) hál'istennek aktívak vagytok, rengeteg komment van,de nem tudom őket vissza olvasni :-)

Ez a mostani ciklusom, bár nem hiszem, hogy sokminden lesz belőle...
jniki82
2015-10-16 15:03:52

Sziasztok!

Moha jársz erre?Tud róla valaki valamit?
Krisz27
2015-10-16 13:58:12

Én is megfogadtam, csak beindult a vezérhangya. Felültem a hullámvasútra, egyik percben még nagyon bizakodok, aztán meg letörök hogy biztos nem sikerült...
Anitacool
2015-10-16 12:45:43

Krisz, tudom, hogy ilyenkor ez a legnehezebb, de próbálj meg türelmes lenni, 2 napmúlva pedig újra tesztelni. Én azután fogadtam meg, hogy idő előtt nem tesztelgetek, hogy májusban volt egy halvány pozitív tesztem, nagyon örülten, mégis megjött. Jobban padlóra kerültem, mint amikor csak "simán" nem jött össze. :-(
BKATA77
2015-10-16 11:36:42

Kicsit lefagyott a rendszer:)
BKATA77
2015-10-16 11:34:41

Most én is elkezdtem e vitamin és b1 vitemint valamint ovuig iszom a cickafarokfű teát,hát meglátjuk nekem mit változtat vagy nem változtat a dolgokon.Iszonyú izű ez a tea:(
Én legelejétől kezdve csak csipogásig mértem a hőmet,okt 4-től mérem 5 percig,ezért is nehéz vissza néznem az első,második ciklust.Mert nincs viszonyítási alapom sajna így.
BKATA77
2015-10-16 11:33:53

Most én is elkezdtem e vitamin és b1 vitemint valamint ovuig iszom a cickafarokfű teát,hát meglátjuk nekem mit változtat vagy nem változtat a dolgokon.Iszonyú izű ez a tea:(
Én legelejétől kezdve csak csipogásig mértem a hőmet,okt 4-től mérem 5 percig,ezért is nehéz vissza néznem az első,második ciklust.Mert nincs viszonyítási alapom sajna így.
BKATA77
2015-10-16 11:31:57

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!