Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kata, nekem minden hónapban nyilall a petefészkem, azt tudom, hogy lehet az ovu jele, csak te írtad, hogy soha nem szokott és hüvelybe érezted, az meg nekem még soha nem nyilalt odáig :P
A cicafark nem a mensidet, hanem az ovudat hozza előrébb, ami persze ugye a ciklust is rövidíti ;) Csak figyelj, ha felmegy a hőd hagyd abba a cicukafarkát ;)
hugery
2015-10-17 19:42:44
Régebbi görbét lehet letörölni?
hugery
2015-10-17 19:41:25
Ez az uj.
hugery
2015-10-17 19:40:52
A babásodoknak gratula :) a többieknek kitartást. Annyit elmondanék, ennek a sok vitamin, méhpempő hatására nyugodtabban, fájdalom mentesen jött meg, tegnap egy fél órát gögrcsöltem csak. A páromba vitamint tömni nem bírok, ugy döntöttem gránátalma lével fogom itatni :) sziasztok!
BKATA77
2015-10-17 18:23:16
Mostani cuklustól kezdtem inni a cickafarkfű teát ez majd csak a következő menszeszemen fog mutatkozni,amit remélhetőleg már nem fogok tudni meg tapasztalni :)
BKATA77
2015-10-17 18:21:25
Az is érdekes,hogy az első és a második ciklusban a 11.ciklus napra tette az ovumat a gép és az első ciklusban 30 napra jött meg a másodikban 26 napra.
Most viszont a 12.ciklus napra helyezte az ovumat és 24 napra jött meg.
De a mostaninál lehet még át helyezi amit úgy gondolok át is fog.
BKATA77
2015-10-17 18:11:16
Igen az ovu környékén vagyok ez holnap kiderül.
Amúgy a múlt hónapban még nem ittam a teát se vitaminokat nem szedtem és 24 napra jött meg a menszeszem szerintem ezért is lesz hamarabb az ovum.
Krisz27
2015-10-17 17:08:24
Szia Kata! Úgy tűnik ovu környékén vagy. Lehet Neked is a cickafark hozta előrébb.
BKATA77
2015-10-17 17:08:14
A peteéréskor az érett pete kilökődik a tüszőből a petefészekbe, majd innen halad a petevezetéken keresztül a méhbe. Van, aki érzi, mikor van peteérése, van, aki nem. Kilökődéskor enyhe alhasi fájdalmat érezhetsz az egyik oldalon. Egyeseknél a peteérés enyhe vérzéssel, barnás maszatolással járhat. A mellfeszülés és a megnövekedett libidó is jelzésértékű lehet. Tudósok szerint ezeken a napokon még az öltözködésünk, vásárlási szokásaink is megváltoznak a cél érdekében.
A cicafark nem a mensidet, hanem az ovudat hozza előrébb, ami persze ugye a ciklust is rövidíti ;) Csak figyelj, ha felmegy a hőd hagyd abba a cicukafarkát ;)