Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Azt hiszem Krisszel volt egy ilyen kósza ötletünk, de szerintem ahhoz képest is 14.dpo, úgyhogy lassan vége és kezdődhet a sikeres hónap ;)
Frau Kiszi, nekem sem tűnik terhesgörbének, de ezért miért bántanánk?
Érhet 2 tüsző egy ciklus során, persze, sőt olyan is van, hogy az első valamiért nem tud ténylegesen megrepedni és így a másodikból fogan a baba, úgyhgy Apára fel bármilyen ovus tünetnél ;) :D
hugery
2015-10-15 16:42:12
Valaki irta korábbannekem, hogy ebben a ciklusban 18 körül volt, lehetett az ovu,nem ugy ahogy a gép berakta. 12 dpo visszaszámolva oda jön ki. SZMZS te irtad talán.
hugery
2015-10-15 16:38:40
Én jövőhónapban 42,,,,,,,,le se merem írni :) A mai hő, valami kezdödik, holnappal új, 6. ciklusomat. Azt néztem vissza a méhpempös méz hatására 32 napos lett, eddig össze vissza 30 és 35 között ingadozott. Kezdek elkeseredni, ezt a ciklust végigmérem.
annácska75
2015-10-15 14:50:38
Corinna nem szedek semmilyen gyógyszert! ☺Köszi a segitséget!
annácska75
2015-10-15 14:41:09
Köszi FrauKriszi a vàlaszt ☺Akkor talàn nem rendellenes ez
Corinna
2015-10-15 14:40:49
Ja és 40 leszek hamarosan én is :)
Corinna
2015-10-15 14:39:43
Annácska, lehet kétszer ovu... főleg, ha esetleg szedsz clostyt, vagy valami olyan gyógyszert, ami hatással van a peteérésre... nekem most ebben a ciklusban nem csak egy érő tüszőt látott a doki, úgyhogy mondta, több nap is esélyes a terhességre... hát nekem most bőven elég lenne, ha csak az egyik jönne be... :)))
FrauKriszi
2015-10-15 13:23:06
Annacska
Nekem ebben az evben februaban es augusztusba is ketszer jelzett ovut a teszt - es az ovus fajdalom is ezt mutatta.
En a jovo heten leszek 42.
annácska75
2015-10-15 12:47:47
Sziasztok!Ma újra itt :( Itt a görbém,és nagyon nem tudom mi a helyzet!Mert tegnap és ma is újra pozitív az ovulációs tesztem!Hogyan lehet!Remélem ez nem jelent valami rosszat!Ilyen görbém még nem volt!Iszom az Inofolic-ot,szedem az Elevit pluszt,méhpempős mézkrém..Mi kell még?Van köztetek olyan akinek volt már ilyen hónapja?Köze lehet a koromhoz esetleg!Elmúltam 40 :(
Krisz27
2015-10-15 12:14:18
Magasnak magas a hő.... De ugye nem tudjuk mihez képest. Mivel folyamatosan csökken, én nem gondolnám hogy terhesség van a háttérben, de mint írtam egy próbát megér. :)
Frau Kiszi, nekem sem tűnik terhesgörbének, de ezért miért bántanánk?
Érhet 2 tüsző egy ciklus során, persze, sőt olyan is van, hogy az első valamiért nem tud ténylegesen megrepedni és így a másodikból fogan a baba, úgyhgy Apára fel bármilyen ovus tünetnél ;) :D