Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
SzMZs ez most jó vagy sem,hogy nem érzel tüneteket ezt én nem tudom,viszont én szeretném érezni ha állapotos leszek a tüneteket,valahogy az megnyugtató lenne számomra:)
Hát igen nem vagyunk egyformák ahogyan a ciklusunk sem így a várandóság sem:)
Vigyázz magadra azért és drukkolok,hogy az orvosnál is jó híreket kapj:)
SzMZs
2015-10-16 09:57:08
Bocsi vasárnap :D Azt sem tudom milyen nap van :D
SzMZs
2015-10-16 09:55:51
Kata, nekem sosincs terhességi tünetem, soha nem is volt egyik gyerekkel sem :D
Krisz, a jós teszt becsapós, mert lehet LH hormon már a következő ciklusra érő petéktől a szervezetben. Az csak akkor lehet, ismétlem lehet, informatív, ha naponta csinálod és erősödik. A 13.dpo még pont az a határ, amikor bármi lehet a negatív tesztből, de a holnapi hődből meglátjuk. 48 óránként érdemes tesztelni. Tehát legközelebb hétfőn. Akkor már mindenképp látszania kell valaminek, ha van bébi ;)
BKATA77
2015-10-16 09:37:52
Krisz ne csüggedj. 2-3 nap múlva tesztelj újra én nagyon drukkolok neked.Én megfogadtam csak a nem várt utáni napokban fogog tesztelni ha nem jön meg csak utána,mert rossz a negatívat látni. Fejfájásra én is vettem be gyógyszert attól nem lesz semmi baj,ne aggódj.
Jós tesztel kapcsolatban én is hallottam van akinek be jön van akinek nem,én még nem próbáltam.
Fel a fejjel Krisz addig míg nem jön meg és a hőd sem esik vissza addig minden jó:)
Krisz27
2015-10-16 09:30:31
A terhes teszt mellett egy ovu tesztet is mártottam, kíváncsiságból mert olvastam hogy az jós teszt. Szóval a terhes teszt: negatív :(, viszont az ovu teszt pozitív (azt olvastam hogy ilyenkor az is jó ha nem olyan erős a teszt csík, mint a kontroll) Vagyis most van egy negatív tesztem, de én valahogy mégis ("zizin") pozitívan állok a dologhoz. Várni kellett volna még egy picit, tudom. De mint írtam a véghajrában én is meggárgyulok. Tegnap kénytelen voltam a fejfájásra bevenni egy Panadolt, az segített. De egész tegnap "megakarjönni" érzésem volt, persze tudom hogy az normális... Jaj lányok... :) Ti mikor tesztelnétek újra? Valakinek bejött már ez a jós teszt?
BKATA77
2015-10-16 09:25:21
SzMZs. Te jó vagy,minden rendben? Érzel már valami tünetet?
SzMZs
2015-10-16 09:14:01
Krisz várunk az eredménnyel ;)
BKATA77
2015-10-16 09:09:24
Krisz és mi lett a teszt eredménye?
Krisz27
2015-10-16 09:01:40
Sziasztok! Ma ilyen, nem bírom ki megcsinálom a tesztet...
BKATA77
2015-10-16 08:50:47
Sziasztok
Köszi a hozzászólásokat.
Nekem most nyilalgat a hasam aljába ki is sugároz,de én még nagyon elöl vagyok a tünetemhez amit most érzek.
Mai állásom
Hát igen nem vagyunk egyformák ahogyan a ciklusunk sem így a várandóság sem:)
Vigyázz magadra azért és drukkolok,hogy az orvosnál is jó híreket kapj:)