Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2015-10-17 16:45:21

SzMZs nem hinném,hogy felfázás ma már semmit nem érzek. Olvastam erről a szurkálás,nyilalásról ez akkor van ha a pete érik ovu előtt és után lehet ilyen jelzés a hasban.
Múlt hónapba is volt nekem ilyen csak nem ennyire erősen az ovu környékén vissza néztem,mindent feljegyzek. Az meg nem lehet,hogy minden hónapban egyszer felfázok 1 napra:)

Krisz nagyon sajnálom:(

Anita ez nagyon jó hír:)
Arivett07
2015-10-17 15:04:00

Krisz27 ne kenődj el!! A következő hónapban össze fog jönni!
SzMZs , Anita de jó nektek! Nagyon szuper lehet ilyeneket látni. Remèlem nálam is hamarosan. Nekem ma a görbém igencsak felugrott, eddig még soha nem volt ilyen magas, múlt hónapban is 36,8 volt a max. Szerintetek? Vagy csak már nagyon szeretném.
SzMZs
2015-10-17 13:38:48

Anita, szupi, 1-2 napon belül szerintem megjelenik a szívhang is ;)

No akkor, együtt számolunk vissza :D
Anitacool
2015-10-17 13:35:58

5+3 a kora, bár ciklus alapján nézik, úgyhogy papíron 6+4-et írt a doki.
Szabályos petezsákban szikhólyag, embryoárnyék sejthető.
SzMZs utánad megyek vissza kontrollra, 30-án, a doki mondta, hogy akkor már minden látszani fog (7+2 leszek). :-)

Minden várakozónak sok-sok kitartást és mihamarabbi sikert kívánok!!!
Magamnak meg drukkolok, hogy 2 hét múlva minden szuper legyen. :-)
SzMZs
2015-10-17 09:54:50

Krisz, szép egészséges görbe, már csak bújjatok össze, amikor csak jól esik s egyszer úgy fog maradni, hidd el ;) Ha már megjött, picit pihenj, tisztulj és új lendület ;) Mást úgysem tudsz vele csinálni ;)

Kata, nekem felfázáskor nyilalt a hüvelyembe a szúrkálás :-/

Frau Kiszi, köszi ;) Lehet, hogy kipróbálom, bár pont amiatt nem tartok itthon hagymát soha, mert hányok a szagától :D Ritkán főzök hagymás ételt, főleg nem :D

Anita, majd várunk a hírekkel ;)
Krisz27
2015-10-17 09:39:11

És az új hónap kezdete:
Krisz27
2015-10-17 09:38:50

sziasztok Lányok!
Reggel nagyon drukkoltam a hőmérőnek hogy kússzon még feljebb. De sajnos hiába. 36,5-nél megállt. :( Elszomorodtam. Mire kimentem a mosdóba, már meg is jött.... :( De lagalább nem kell egésznap azon feszülnöm hogy hátha nem jön meg, és majd visszamászik a hőm... :( Elkettyentem.
Ilyen lett végül a görbém.
Anitacool
2015-10-17 09:22:35

Ezekre az álmokra érdemes ám odafigyelni! :-)

Corinna gyere vissza aktívba! Nekem is volt egy ciklus, amit kihagytam, mert belefáradtam, teljesen megértelek, hogy volt egy csendes időszakod. De örülünk, ha itt vagy! ;-)

FrauKriszi erről a hagyma dologról én is hallottam, csak én teának csináltam meg torokgyulladásra belsőleg. De tényleg működött, csak rossz az íze :-)
FrauKriszi
2015-10-17 07:18:17

Jo reggelt Lanykak

Hugery, fogd fel ugy, hogy kaptatok ajiba meg egy honapot, ott, akkor, ugy szerelmezhettek, ahogy csak akartok, es nem kell a vedekezessel nyuglodni...)))

SzMZs, a gyulladasos fajdalomra a legjobb gyogyszermentes szer a voroshagyma. Vagj fel egyet aprora, tedd a mikroba fel percre (a meleg kihozza az illo olajokat) kend az erintett felultre es fedd le egy torcsivel, hagyd ott 20 percig. Ismeteld reggel-este. Nem hat azonnal, kell neki 1-2 nap, es rettenet budos is - de csodakra kepes

Anitacool, sosem foglalkoztam az almaimmal, de most megleptel. az elmult hetekben tobbszor almodtam azt, hogy a lanyomnak kislanya szuletett - lehet, hogy nagyi leszek...)
Corinna
2015-10-17 06:26:13

Szia Anitacool, de igen van ilyen....a nagylányomat pont így álmodta meg, az egyik rokonom...jött be, és mondta, hogy azt álmodta, hogy egy kislány futkos a konyhában...akkor már terhes voltam, csak nem tudtam...Andi..basszus, na nektek is pont ezt hiányzott...remélem azért minden rendben van vele..régen láttalak már, igaz mostanában én se vagyok aktív, csak olvasgatok...belefáradtam...viszont mindig ad egy kis erőt a lányok lelkesedése...azért írj néha, hogy tudjuk mi van veled...a régiek közül sok embert nem látok, a babás topikban sem...remélem mindenki jól van...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!