Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen, elkezdtem a gyógytornát, de egy picit bonyolódott a helyzet, mert gyulladásban van az ízület, gyulladáscsökkentőt viszont nem akart a reumatológus felírni a baba miatt. Most az a helyzet, hogy kaptam egy medence támasztó övet, olyasmi, mint egy fűző, ami tehermentesíti a keresztcsontot plusz Flectorral kenhetem, hogy éjszaka tudjak aludni.
Anitacool
2015-10-16 16:47:49
SzMZs én azt hittem arra csak egy hét múlva lesz esélyem :-)
De akkor bízom a legjobbakban. ;-)
Ma sok stressz ért, de muszáj kizárni...
Derekad hogy van? Elkezdted a gyógytornát?
SzMZs
2015-10-16 16:36:18
Csak úgy lehet ezt ép ésszel tovább csinálni, ha csak előre tekintünk ;) Én éveket vártam az elsőre, néha utáltam magam, hogy ilyen béna vagyok, néha meg úgy éreztem, nem is akarom, nem éri meg a kínlódás. Aztán jött egy méhszájpolyp, amit muszáj volt megműteni. Gondoltam, szuper, már csak ez hiányzott... műtét után szólt a doki, hogy picit felborulhat a ciklusom. Meg is jött 10 nappal hamarabb. Aztán meg karácsonykor...hát mit ne mondjak, érzékenyen érintett :D De többet nem jött meg, csak a Nagy Fiam :D
SzMZs
2015-10-16 16:31:22
Anita, te holnap mész uh-ra, igaz? Szerintem már akár szívhang is lehet ;) az a 21-26.napon megindul :)
hugery
2015-10-16 16:31:02
Ti adjátok az erőt részben, hogy érdemes így is csinálni! Ugye értitek?
SzMZs
2015-10-16 16:30:35
Állítólag 2 dolog kell a babázáshoz :D Bab meg víz :D Vagyis Apa meg Anya :D
hugery
2015-10-16 16:29:34
Köszönöm! Annyira azért nem keseredtem el. A vitaminok a teák, vagy a méhpempö hatására a hormonjaim javulnak :) a görbékből olvastam ki :) hagyatkozni fogok a szerelmes percekre :)
SzMZs
2015-10-16 16:12:49
Andi, ilyenkor szoktak a babák érkezni ;)
Hugery, szép lesz ez a görbi, csak figyeld meg ;)
Krisz, vasárnap kiderül, addig próbálj valami nagyon aprólékos dolgot csinálni, ami kisimítja az agyad ;) Puzzle, gyöngyfűzés :D
Krisz27
2015-10-16 16:04:25
Andi: ez borzasztó :(, nagyon sajnálom. Erőt és kitartást kívánok Nektek, és hátha a sok rosszban megbújik valami igazán jó ;)
Anita: Köszi :)
Hugery: Ismerem az érzést... Neked is kitartást kívánok
Anitacool
2015-10-16 15:58:15
Szia Andi! Sajnálom a megpróbáltatásaitokat. A sok rossz dologban hátha megbújik spontán egy kis jó :-) A legváratlanabb pillanatban. ;-)
Hugery ígérd meg, hogy nem keseredsz el, drukkolok, hogy az új ciklus sikerrel járjon!
Krisz, én is hullámvasutaztam a pozitív teszt előtt, remélem, ez jó jel! ;-)
Igen, elkezdtem a gyógytornát, de egy picit bonyolódott a helyzet, mert gyulladásban van az ízület, gyulladáscsökkentőt viszont nem akart a reumatológus felírni a baba miatt. Most az a helyzet, hogy kaptam egy medence támasztó övet, olyasmi, mint egy fűző, ami tehermentesíti a keresztcsontot plusz Flectorral kenhetem, hogy éjszaka tudjak aludni.