Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Frau Kiszi, tilososan tilos ovu előtt keseregni azon, hogy negatív a terességi teszt :D A hőd már viszonylag lement, most méregess, ahogy írod szeretgessétek egymást, amikor van kedv és lehetőség, aztán ha felmegy a hőd ismét akkor számolgatunk dpo-kat ;) Védőnéni meg még szerintem nem látott terhesgörbét :P
Kata, nekem egyszer elküldte egy barátnőm a Jónás napjaimat, 90% mensi körül volt, de eddig minden gyerekem középidőben fogant, szóval szerintem ez olyan, mint a horoszkóp, "vagy begyün, vagy nem" :P :D
Gyöngyvirág88
2015-10-16 06:51:46
Kata, nálunk valószínűleg Jónás volt a nyerő, mert 4 nappal ovu előtt voltunk együtt, amit lehetetlennek tartok, hogy addig életben maradjanak a spermák. Viszont együttlét után másnap volt jónásom.
FrauKriszi
2015-10-16 06:46:07
Koszi, Arivett..)
Az en kis babam mar 20 eves...:))))))
Igyekszem nem gorcsolni, de mindig akad valami, amire rakattanhatok.
Arivett07
2015-10-16 06:44:36
Krisz27 elmúlt a fejfájásod?
Arivett07
2015-10-16 06:43:04
SZMZs igazad lett! Tényleg 14.-ére tette át az ovut. Akkor volt az, amikor egész nap le akart szakadni az alhasam. Érdekes, hogy eddig még ezt soha nem éreztem. Azt hittem felfáztam.
Arivett07
2015-10-16 06:41:07
FauKriszi! Fel a fejjel! Tessék pozitívan hozzá állni!!! Tudod! A vonzások törvénye!!! Lesz az még pozitív!! Egy cipőben járunk. Csak nekünk még nincs babánk, és már nagyon szeretnénk, lassan már 1 éve.
FrauKriszi
2015-10-16 06:24:43
Jo reggelt, Lanykak
Ejj, de pocsek volt ez az ejszaka...
Az elozo ciklusom volt vagy fel eve az elso, amikor semmi, de semmi olyan tunet nem volt, amire ra foghattam volna, hogy na: - most tuti sikerult. Erre tegnap a vedono...
Persze, hogy egesz ejjel ezen kattogtam - a teszt persze pont olyan negativ lett, mint most a hangulatom.
A hom acsorog, 36.7
Kata: Jonas-nap
A lanyom anno a ciklus vegen fogant. A jonas naptar szerinti napon. De ha bekoltozik a mano, utolag mar mindegy, hogy az nap ovu, kesoi ovu, extra ovu, vagy jonas nap.ki miben hisz
Szerelmeskedjetek, amikor csak jol esik - engedd meg magadnak, hogy elfeletkezz a naptarrol, mert "akarlakszex" sokkal jobb, mit a "mostmuszajszex".....:)))))))
BKATA77
2015-10-15 22:57:29
Megnézem a jónás-módszert,olyan hihetetlen helyekre tette nekem az időpontokat.Vissza is nézem ezt az évet.
Hisz benne valaki?
Anitacool
2015-10-15 21:06:59
Hugery én tippeltem oda többek között. Van menzesz előjeled?
Krisz27
2015-10-15 20:28:46
Hugery: Akkor úgy tűnik tényleg akörül lehetett....
Frau Kiszi, tilososan tilos ovu előtt keseregni azon, hogy negatív a terességi teszt :D A hőd már viszonylag lement, most méregess, ahogy írod szeretgessétek egymást, amikor van kedv és lehetőség, aztán ha felmegy a hőd ismét akkor számolgatunk dpo-kat ;) Védőnéni meg még szerintem nem látott terhesgörbét :P
Kata, nekem egyszer elküldte egy barátnőm a Jónás napjaimat, 90% mensi körül volt, de eddig minden gyerekem középidőben fogant, szóval szerintem ez olyan, mint a horoszkóp, "vagy begyün, vagy nem" :P :D