Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem pl 10-11 naposak a luteális fázisaim ;) 14 napig csak terhesen jutottam el eddig :D A lényeg, hogy ovu bármikor lehet, ha hőt mérünk, ezt tudjuk nagyjából behatárolni ;) Írtam is a múltkor, hogy nekem 3 nappal hozta előrébb a cickafark az ovumat ;)
SzMZs
2015-10-18 00:02:51
Ugyanezt írtam én is ;)
Krisz27
2015-10-17 23:08:24
Az ovuláció nem mindenkinél a ciklus közepén van. Még egy 28 napos (tankönyvi) ciklusnál sem biztos hogy a 14. napom ovulál az illető.(Nálam most 31 napos volt a ciklus, de csak a 19. napon volt az ovum) A follikuláris szak (a ciklus első felétől tart az ovulációig) hossza nem mindig ugyanolyan, még akkor sem ha valakinek egyébként mindig ugyanannyi napos a ciklusa. Ami azonban mindenkinél egyedi és egyforma hosszú, az a luteális szak. (ami a ovutól a menzeszig tart). Remélem sikerült jól megfogalmaznom :) A cickafark tea nekem is előrébb hozta az ovumat, és igen ezáltal a menzeszemet is hiszen attól még a luteális szakaszom hossza nem változott. Drukkolok Neked, szerintem is állj le a cickafarkkal, és készülődj a luteális fázisodra! :) Sok sikert! Amúgy lehet nekem is újra inni kellene, hogy ne kelljen 18-19 napot várnom a következő ovura.... :(
Jó annak akinek nem fáj semmi menzeszkor, nekem leszakad a derekam, és az egész alhasam egyadta görcs. De szerencsére ez csak 1-2 napig tart...
BKATA77
2015-10-17 21:36:17
Én úgy gondolom a menstruáció összefüggésben van az ovuval lehet tévedek.
Ha a menszeszem 28 napra jönne meg akkor 14.nap az ovuláció
Ha 27 ,vagy 26 vagy kevesebb akkor véleményem szerint 11,12. és így tovább.
Ugye bár az ovuláció a ciklus közepén van,de aki nem 28 naponta menstruál,hanem hamarabb annak az ovu is hamarabb lesz,vagy ha későbbre tolódik a menszesz akkor később is lesz ovu.Mivel az ovu a ciklus közepén van én legalább is ezt olvasom mindenhol.
BKATA77
2015-10-17 21:32:36
Igen SzMZs már Krisz említette csak ovuig igyam a teát:)
BKATA77
2015-10-17 21:31:14
SzMZs én ilyet nem írtam,hogy soha nem szokott nyílalni, azt írtam ennyire még nem nyílalt,nem szurkált. Ezért is olvastam utána és találtam,hogy ovu előtt és után van ilyen vagy amikor beágyazódik akkor szokott még ilyen érzés lenni.
BKATA77
2015-10-17 21:27:31
hungery én meg nem is szoktam görcsölni menszeszkor szerencsére,meg sem érzem:)