Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit: Szívesen nézegetünk képeket pozitív tesztekről, emiatt ne aggódj! :)
Lion: Csodaszép a görbéd! A halvány pozinak is örülni kell! Jól emlékszem, hogy te one step hcg tesztet használsz?
Edit90
2019-12-21 12:16:21
Lion: Csak pozitívan! Nekem pozitív lett a teszt, neked is az lesz. A 9.dpo-n vagy,ez még nagyon korai... Ha már most halvány pozitív annak örülni kell! Szurkolok nagyon, sikerülnie kell, mert most kétszer is volt ovud, hónapok óta mindig van, mindig nagyon szépek a görbéid, sikerülnie kell és kész :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy szurkoltok nekünk, annyira jól esik :) Nem akarlak terhelni titeket folyton a képekkel. Csinálom minden nap a teszteket, és nem hiszem el, amit látok. Napközben újra előveszem, ránézek, hihetetlen :D Teszek fel képet a facebook csoportba, hogy később is visszanézhető legyen, hátha van más is úgy, mint én, hogy hasonlítja a tesztjeit a másikéhoz. A görbém ilyen:
Lion86
2019-12-21 11:59:07
Többiek, hogy vagytok? :)
Lion86
2019-12-21 11:57:09
Sziasztok!
Van egy szemmeresztgetős halvány kétcsíkosom, nem hiszem, hogy lesz ebből valami, rossz előérzetem van :(
Doriana, a te görbéd hogy áll?
doriana
2019-12-21 08:31:50
Edit, nagyon szurkolok, szépen erősödnek a tesztek :)
Lion, nagyon szép a görbéd :)
KittyCat
2019-12-20 15:50:34
Edit nagyon drukkolok értetek!
Lion86
2019-12-20 12:34:04
De szép tesztek, szorítok Edit :) Lehet, hogy eddig a progeszteron volt a baj.
Rosie, Doriana, szépen halad a görbétek, nem számít, ha az eleje döcögős :)
Erikasz, drukkolok, nagyon ovunak tűnik, hajrá :D
Bevike, veled mi a helyzet?
Többiek?
Ma 37,3-at mértem, de ha beírom, kiveszi az ovut, meg keveset is aludtam, így 37,2-t írtam csak.
rosie
2019-12-20 12:05:52
Edit ! nagyon nagyon nagyon drukkolok és köszönöm hogy leírtad a történeted :-) drukk drukk drukk!!...Egyébként érdekes ez a nyugodság amit írsz én is megtapasztaltam anno ...egyszerűen tudtam és kész...valahogy nem is lehet másként definiálni :-)
Doriana igen én is sejtem hogy a koránkelés miatt nem lesz rossz ez a hő....mondjuk holnap is hajnalok hajnalán kelek így ehhez viszonyítok :-)
Málna27
2019-12-20 11:58:33
Edit: Ezek a tesztek nagyon szépek! Veled vagyunk, szorítunk nagyon-nagyon!
Lion: Csodaszép a görbéd! A halvány pozinak is örülni kell! Jól emlékszem, hogy te one step hcg tesztet használsz?