Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-12-22 12:57:26

Ilyen volt a teszt, szerintem a képen nem is igazán látszik :
https://kepkuldes.com/image/h9yWlq
doriana
2019-12-22 10:00:36

Sziasztok Lányok! Megjött az eredményem, olyan boldog vagyok, végre felment a D vitaminom 75-re :) három hónapig szedtem kapszulát, alig emelkedett, de másfél hónap gal csepp megemelte rendesen. Ez itt a reklám helye, mindenkinek szívből ajánlom!
Lion, ne temesd még a hónapot, kétszer is volt ovud :) hol van még a hónap vége :)
rosie
2019-12-22 08:58:14

Lion...van fotód arról a szellemcsíkról? Nem értem miért rakta át az ovud...viszont ez a görbe akkor is biztató! Nekem is átpakolta bár ott meg is értem iszonyat nagy hőingásim vannak amit mostmár tényleg kezdek betudni a koránkeléseimnek

Bevike reggelre felszaladt :-) a próféta szóljon belőled!
Lion86
2019-12-22 08:40:13

Köszönöm Lányok, de szerintem ez csak szellemcsik volt. Két másik 10-es teszt negatív lett ma. Még az ovut is átrakta a rendszer :/
bevike
2019-12-21 17:23:07

Sziasztok!
Edit nagyon szépen erősdödnek a tesztek, drukkolok, hogy így is maradjon. Köszi, hogy leírtad a történeted, így tudom hogy milyen tünetekre "figyeljek fel" , ha lesznek :)
Lion a halvány csik is csik, és a görbéd és nagyon babás görbének néz ki, úgyhogy minden okod megvan a reményre ;)
Rosie még felmehet a hő, még ne add fel!!!
Nekem a 3-dik napi progi eredményem: 0.36 ng/ml - azt irja mellette, hogy 0.31 - 1.52 között kell lennie, végülis benne van az értékben, de közelebb az alacsonyabb értékhez, úgyhogy nem nyugodtam meg ettől az eredménytől. Majd a 21. napiból több minden kiderül. Most várom az ovut, jövőhéten kellene lennie, remélem lesz is :D
rosie
2019-12-21 17:07:54

Lion csőd is nagyon csak pozitívan! :-):-):-) :-) :-) :-) jó lesz meglátod!!! A hőd is nagyon szép és az a csíkocska szépen erősödni fog csak még picurka :-)

Hát lányok én az esélytelenek teljes nyugalmával várom a januárt....ultra csúnya a görbém szerintem reggel olyan rossz kedvem volt el is sírtam magam lehet hogy ez a vonat már nekem elment és szembe kellene néznem vele

Ma már a hasam is fájdogált annyira jó lesz szenteste menstruálni
doriana
2019-12-21 14:43:19

Sziasztok!
Lion, nagyon örülök neked, a 9. DPO-n a nagyon halvány pont elég. Nagyon-nagyon szurkolok, hogy erősödjön! Karácsonyra pont lesz egy biztosabb eredmény :)

Nekem nem sokat változik a hőm. Ma elmentem vérvételre a lehetséges hisztamin érzékenységem miatt - ha már ott voltam, kértem egy progit is. (Meg D vitamint. Kíváncsi vagyok a cseppek jobban beépülnek-e). :)
Lion86
2019-12-21 13:00:27

Köszönöm Erikasz :) Remélem ovu, nagyon szépen néz ki :)
Lion86
2019-12-21 12:59:22

Köszönöm Edit, Málna. Predictort csináltam, már egy jó ideje itt várt, mert nem bíztam ebben a fajtában, de mást meg nem lett volna érdemes ilyen korán. Így sem nagyon hiszek neki, majd pár nap múlva meglátjuk más fajtával. Nem tudom, hogy a korábbi tesztek voltak hibásak, vagy tényleg több kémiai terhességem volt, mint amit más tesztek is kimutattak. Valószínűleg a Predictor nagyon minimális Hcg-t is észrevesz. Na mindegy, ha másik is mutat valamit, elkezdek örülni :D

Bár az augusztusi halvány tesztekről kiderült, hogy nem a ciszta okozta, inkább fordítva. A terhesség okozta a cisztát (a többi terhességemnél is mindig volt), de a vékony nyálkahártya miatt végül elsorvadt a baba :( Úgyhogy akkor nem a Predictorral volt a baj, csak azóta nem volt kedvem ilyet csinálni.

Edit, örülök, ha szép pozitív teszteket láthatok :)
erikasz
2019-12-21 12:53:49

Edit : HUUUUU......de boldog vagyok !:D
Gratulálok ,nagyon örülök !:D
Szépek a tesztek is szépen erősödnek !:)
A jó Isten tartja meg, vigyázzon rátok !

Lion :De jó !:D
Te is teszteltél pozitivat ,akkor tessék pozitivan állni hozzá !
Igaza van Editkének !
A jó Isten tartja meg, vigyázzon rátok !

Én ma igy :)
Emelkedett a hőm, de viszont a méhnyak középen nem hiszem, hogy ovu volt !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!