Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2015-12-10 12:55:42

Igen Krisz úgy látszik az alaphőm már nem annyir magas szerencsére,ennek örülök. De visszaneztem az eőző ciklusaimat és eddig mindegyikbe leesett 36,4-re egy alkalomra a 8.ciklusnapig.

aranymaszat sajnálom:( lehet ebből még karácsonyi baba.

Azt álmodtam ma,hogy állapotos vagyok épp ultrahangon és mondja az orvos,hogy látja,hogy kislány.Én meg mondom neki az lehetetlen mivel nekem volt menszeszem,erre csak azt hajtogatta látja,hogy kislány:) )

SzMZs
2015-12-10 12:28:34

Aranymaszat, fel a fejjel, karácsonykor még akár el is készülhet a kis Manó, ha akkor lesz ovu ;)

Krisz, már a 12.hetin tippelt egy lányt a szonográfus, most csak a megerősítésre várok jövő héten :D
Krisz27
2015-12-10 12:16:05

Úgy lesz Aranymaszat :)
Igen a kisfiúkat könnyebb kiszúrni, nálunk is a 12. héten már mondták. Lehet nektek meg majd most fognak mondani valamit SzMZs :)
aranymaszat87
2015-12-10 12:11:58

Gica gratulálok! Szép a görbéd nagyon! Kicsifény a Tied is szép, csak így tovább! :) A babásoknak továbbra is minden jót, kellemes babavárást! Én sajnos ma új ciklust kezdtem :( Idén sem lesz karácsonyi ajándéknak pozitív teszt! Na de majd az új év...meghozza a kis csodánkat! :)
SzMZs
2015-12-10 12:05:17

Voltam csütörtökön gyógytornán, ez volt az utolsó alkalom, azt mondta a gyógytornász, nagyon szépen lazult a mozgásom és erősödött a hátam, ha ezt sikerülne szinten tartani, akkor elvileg a pocak növekedése után sem lesz vele probléma :) Az éjszakai fájdalmak szerencsére enyhültek, most már csak max egy héten egyszer nem bírok aludni tőle :) Napközben időnként "elfárad" a derekam, olyankor érzem, de általában reggelre kialszom :)

Istit is a 12.héten tudtam meg és Fiúnak is született, a kis fiúkat könnyebben megállapítják már ilyenkor, mert a kukac nem fejlődik vissza :D Lányoknál szoktak még pár hetet várni a tippel, mert a szeméremajkak sokszor annyira duzzadtak, hogy bárminek lehet nézni :)
Krisz27
2015-12-10 12:05:00

Lányok! Szuper hírek :) Most jön egy békés 3 hónap :)
Én küzdök a hányingerrel, alig bírok enni. Általában estére jön meg az étvágyam. Szerencsére azóta nem volt semmi vérzés, csak szombaton az a pici barnázás. Remélem kiürült az a vérömleny. Nálunk már a nagyszülőknek elmondtuk, hogy több segítséget kérhessek a nagy tesóval kapcsolatban. Ja, és mivel 8 hetes létemre akkora a hasam mint egy félidősnek, a barátaink elkezdtek cukkolni hogy ők bizony tudják hogy úgyis terhes vagyok feleslegesen tagadom, az egyik már a szülés időpontját is kiszámolta (csak egy-két napot tévedett) Szóval rávágtam hogy igen, csak hogy leszálljanak rólam. Szóval nálunk ez már nem titok :) én majd csak jan. 5-én megyek újra uh-ra, a genetikai pedig jan. 11-én lesz. Jó sokat kell várni még hogy újra lássam...
Anitacool
2015-12-10 11:54:29

Epirke, nekem 50 napos ciklusaim voltak, mensi után minden apró hőeséskor elkaptam a páromat! ;-) Nekünk bejött! Ne keseregj miatta, tekintsd úgy mint egy jó lehetőséget, ami ráadásul igen kellemes is! ;-)

Krisz én kedden voltam Down szűrésen, a kombinált tesztnél kicsit összetettebb vérvizsgálat mellett döntöttünk, úgyhogy januárban lesz még egy vérvétel, és küldik egy angliai laborba elemzésre. Egy egészségügyben jártas barátunk javasolta, mert a magyar laborokban nem bízik. Nos, ezen ne múljon! :-)
Az UH-on minden tökéletes volt, úgyhogy megnyugodtunk, mi már bőszen újságoljuk családnak, barátoknak, hatalmas az öröm! :-)
A 12. heti UH-n a szonográfus kisfiút tippelt (a baba 13 hetes korú, csak így jött ki). :-)
Nagyon izgatottak vagyunk!
Te hogy vagy? :-)
SzMZs
2015-12-10 11:40:45

Megkaptam a down szűrés eredményét és a tsh leletemet is :) Mindkettő szupi :) A kombinált teszt eredménye, Down-kórra: Alacsony kockázat 1 : 17 000, Edwards-kórra: Alacsony kockázat kevesebb mint 1 : 50 000 :)
A tsh-m pedig 1,58 szóval szépen hat a gyogyó ;)

Jövőhéten csütörtökön megyek idén utoljára uh-ra, aztán bejelentjük a családnak :) Most már kezdek megnyugodni, hogy rendben leszünk :)

DKata, szerintem is lehet beágyazódás, meglátjuk holnap feljebb viszi-e a hőt ;)

Eprike, az ovu utáni újabb bőséges nyák az ösztrogén csúcstól van és az egy napra le is viszi a hőt, ha holnapra felmegy, akkor az volt. De az összebújás nem árt meg és még stresszoldó is lehet egy kis hancúr :D
Krisz27
2015-12-10 11:12:29

Sziasztok Lányok!

Szuper hír Gica! :) Gratulálok :) Nem ért nagy meglepetés! :)
Kata: Ezt én is csak olvastam valahol, de ez inkább akkor igaz szerintem ha valaki nem alszik egyben 6 órát. Akkor nem tud lemenni a hő az alaphőre. Neked most szépen lement, jó lenne ha beállna egy e körüli értékre :) Hajrá!
Csöpszi: Jó lesz ez ;)
Eprike: Nem szabad elkeseredni, ha hőesés akkor összebújás, abból baj nem lehet ;)
Nevergiveup: Pár nap és kiderül :)
FrauKriszi: Igen, lehet tényleg olyan korán szokott ovud lenni, érdemes lenne lh tesztelni azokon a napokon, és akkor tuti lenne.
DTKata: Az a beágyazódás jele is lehet, akár.
Kicsifény: szépen elindultál felfelé. Jó hogy ilyen alapos dokit sikerült találni. Szerintem fontos, hogy értsük mi miért és hogyan működik. :) Hajrá
Anita, SzMZS: Hogy vagytok?
szirmaie
2015-12-10 10:52:41

FrauKriszi : ovulàcios tesztet nem próbáltál csinálni visszaigazolásként? Akár már a 8.-9. naptól? Szerintem hamár hőmérőzöl, akkor azt az időpontot IS célozzátok be, amit a görbe mond, hiszem pont azért vagyunk itt sajnos, mert valami nem tankönyv szerint működik. Te esetedben ha 14.-15. napon lenne peteérés, mondván hogy 29-30 napos a ciklus, akkor ehhez nem kell hőmérőzni, ez a hivatalos nézet. Szerintem lehet ebben valamit, hogy neked ennél előbb van, és lehet tényleg csak ez a pár nap különbség volt eddig a gond! Próbáld ki mindenképp!!! ;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!