Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FrauKriszi
2015-12-10 06:24:53

°Arîvett, koszî
Arivett07
2015-12-10 06:14:44

Nálam semmi, csak szorítok nektek, olyan jó örömhírt olvasni!
Arivett07
2015-12-10 06:13:40

Hugery merre megy a görbéd?

Nevergiveup te hogy àllsz? Most is társak leszünk?

Gica van eredmény? Szorítok!!!!!
Arivett07
2015-12-10 06:11:16

Kicsifèny jól felugrottál! Hajrá!

Csöpszi???????
Arivett07
2015-12-10 06:10:14

Szia FrauKriszi tényleg a 10. cn-on esik le a hőd, lehet akkor van az ovud. De majd SZMZs jön és jól megszakért :-)))
FrauKriszi
2015-12-10 05:11:02

es a legelso:
FrauKriszi
2015-12-10 05:10:16

Az elozo:
FrauKriszi
2015-12-10 05:09:28

Jo reggelt, Lanykak

Szirmaie, udv kozottunk. En is ugy tudom, hogy ahhoz, hogy az alapho leessen a tenyleges alaphore inkabb tobbet - minimum hat orat kell aludni -, ha kevesebbet alszol akkor nem alacsonyabb, hanem magasabb lesz.

Lanykak, belinkelem az elozo harom gorbemet, mert szemetszurt valami...
Az elmult egy evben minden ciklusban osszebujtunk apaval a 11-13-15 cn-n leven minden jel arra mutatott, hogy a 15. napon van ovum. (az eredmenyt tudjatok.)
Tegnap viszont osszeneztem az elozo gorbeket, es nagyon ugy tunik, hogy a 10-11 nap szokott ovum lenni. Ami azert fura, mert 28-30 napos ciklusaim vannak. Ezert is idozitettunk mindig a 11-15. cn-re.Letezik, hogy minden honapban lekestuk volna??? Es letezik, hogy ilyen hosszu legyen a lutealisom?
Bocs a kovi harom gorbeert, de erdekel a velemenyetek...:D :D

Ez a mostani:
SzMZs
2015-12-09 23:08:27

Kicsifény, ez nagyon szépen megugrott, majdnem biztos, hogy tegnap napközben volt ovu ;) A nyáknak meg épp hogy nem kell ragadósnak lennie, a bő vizes, csúszós nyák,(tényleg a tojásfehérjéhez tudom hasonlítani) a legkedvezőbb a katonáknak ;) Szóval én azt mondom, minden klappol a kis Utánpótláshoz :D
Kicsifény
2015-12-09 22:51:11

Sziasztok!

SzMZs, Anita, Hugery, köszönöm a hiányolást. :)

Üdvözlöm az újakat! :)

Pár szó rólam. Ebben a hónapban beszedtem a Clostit, a múlt héten a doki 2 db 11-12 mm-es tüszőt látott a bal petefészkemben, az ovu teszt vasárnap és hétfőn szemet kiverően pozitív volt, nyákkal együtt, bár ez nem volt olyan ragadós, inkább vizes.
Vasárnap és tegnap voltunk együtt... :)
Szerintem tegnap volt napközben az ovum, mert az esti ovu teszt még erős volt ugyan, de már nem annyira, mint az előző napokon.
Remélem jól időzítettünk.
Reggel meg is lepődtem, hogy így megugrott a hőm. :) Igaz, hogy 4kor voltam a gyereknél, de 7kor mértem utána, a szokott időben.
SzMZs szakértő, mit gondolsz az ovum időpontjáról? :)))

Szedem a Merckformint, c, d, e vitamint, inofolicot. A diétát sajna nem tartom nagyon, egyszerűen nem vagyok éhes, nem bírok 5-ször enni. Erre azt mondta az endodoki, hogy nem baj, ha nem vagyok éhes, kimaradhat étkezés, csak kevés szénhidrátot vigyek be.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!