Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Nekem valahogy, mintha megfordult volna tükrösen a görbém , ha úgy nézném szép is lenne, mert most ovu előtt voltam magasan és lázasan, most meg laposkúszásban kihülök :'( Most meg elutazunk és a kövi 3 napban tuti nem tudom rendesen időben mérni a hőmet :S fene vigye... Na de lányok hajrá mindenkinek!! Én majd kövi évben reménykedem :)
DTKata
2015-12-11 07:59:57
Sziasztok!
Gica neked jobbulást!
Csöpszi eddig szép a grafikon és jó volt az időzítés is apával :)
Többieknek kitartást és jobb új évet!
Nekem ma reggelre több barna folyás volt a wc papíron.. tegnap a bugyin is látszott már. Iszom én a palástfüvet, remélem nem hiába. A barnázás megint csak beigazolja, a progeszteron hiány gyanút.. ami a legrosszabb, hogy most már nem csak a menzesz hetén kezdődik, hanem már jóval előtte. Vajon esett már valaki így teherbe?
Na majd kiderül a szerdai utolsó vérvételből, hogy mi a baki.. csütörtökön megyek a dokimhoz az eredmények elemzésére + vizsgálat. Ott tuti kiderül a nemvárt előtt 2 nappal, hogy mizu....
BKATA77
2015-12-11 07:48:54
Sziasztok
Így van aranymaszat.
Ez nekem a mai
csöpszi
2015-12-11 07:25:26
A vege megint lematadt...
Mar elkezdtem inni a palastfu teat, es ebben a ciklusban szedtem a femibion meg az A-Z-ig mellett 200mg E-vitamint. Ezeken kivul tudtok valami praktikat? Az E-vitamint szedjem tovabb? Szep napot Nektek!
Gica981
2015-12-11 07:25:06
Csopszi ez nagyon igeretes :) Citromos tea mezzel es extra C vitamin ami jatszik, de utalok beteg lenni :(
Monika nov 9 volt az utolso mensi. Dokim azt mondta h jovo heten mar minden szepen fog latszani es szivhang is lesz ezert akkor menjek. Igy maradtunk a kov hetfoben.
csöpszi
2015-12-11 07:21:38
Sziasztok! Ez a mai ☺ be is tette az ovumat a rendszer. tegnap is volt szerelem...!
monika80
2015-12-11 06:50:29
Gica,Gyögyvirág
Gyöngyvirág milyen igazad van azt is fogok csinálni.
Gica
Egy kis méz is mehet bele,mást nem tehetünk:)
monika80
2015-12-11 06:49:14
Gica
ha jól láttam és emlékszem rá neked Nov. 10-én volt meg az utolsó mensid?
Gyöngyvirág88
2015-12-11 06:48:37
Kék Panadolt lehet szedni terhesség alatt, ha akkora a gond. De inkább igyál sok citromos teát :)
monika80
2015-12-11 06:47:59
Jó reggelt mindenkinek!
Gica
Mit mondott az orvos? :)
Én is megvagyok fázva,szúr és fáj a torkom,be van dugulva az orrom,de néha meg folyik. hát nem tudom talán valami egyszerű gyógyszert ami minden napos. De a gyógyszertárban szólsz és úgy adnak rá gyógyszert.