Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Mindenkinek nagyon koszonom :)
Monika,de jo :) Dokimmal beszeltem tegnap es 21 re var . En sajnos megfaztam, hangom nulla es fogalmam sincs h mit vehetek be :(
aranymaszat87
2015-12-11 06:41:44
Kata, igen többek között ezért is szeretem ezt az oldalt! Itt mki megérti a másikat, nem úgy mint sokan a környezetünkben akiknek hipp-hopp összejött, és néznek rád bután, amikor ilyeneket mesélsz. És jönnek az állandó ne görcsölj rá dologgal. Ha ők is régen várnának erre a csodára, megértenék mit jelent minden hónapban reménykedni, aztán csalódni. De egyszer nekünk is valóra válik az álom...:) 2016 a mi évünk lesz! Én hiszek benne! Én mára teljesen kihűltem:
BKATA77
2015-12-10 23:19:42
monika remélem te is jól vagy és mindent rendben talált az orvos:)
BKATA77
2015-12-10 23:18:11
aranymaszat ez az oldal arra is jó,hogy kiírjuk magunkból a dolgokat :)
Igen olyan jó álom volt mert olyan volt mint ha igaz lett volna,csak akkor volt rossz amikor felkeltem és hopp...ez nem is valóság volt hanem csak álom.
FrauKriszi
2015-12-10 18:57:01
Szep estet, Lanykak
SzMZs, koszi. En is ugy latom, hogy az lehetett eddig a baj, hogy a 11. napival mar siman es mindig lekestuk az ovut. A helyzet az, hogy minden nap szoktunk apaval "jatszani" csak eddig a 11-13-15 napokon direkt, csak masnaponta. De akkor majd a kovi honapra atutemezzuk..:) Hatha...:D Orulok, hogy minden rendben a babaddal!
Szirmaie, koszi. Azert kezdtem el merni, mert 3 honappal ezelott kesett par napot. Elmentem dokihoz, kiderult, hogy nem baba - de javasolta merjek hot, mert lehet, hogy a klimax elojele. (42 voltam oktoberben) Ez a 3. honapom, klimax meg a kozelben sem, ellenben rettenet magas az alaphom, aminek nem talaltak meg az okat. Viszont a kovi honapra en is beszerzem az ovu tesztet :D
Gica, gratulalok!
Akiknek ez a honap nem hozott sikert, azoknak pedig kitartast!
Krisz, koszi - kiprobaljuk.
Nevergiveup
2015-12-10 17:59:53
Gica kellemes várandósságot!:)
Arivett07
2015-12-10 17:28:33
Gica gratulálok!!!!!!!!!
aranymaszat87
2015-12-10 16:14:05
Krisz, SZMZS, Kata köszi, aranyosak vtok! Próbálok nem rágörcsölni, de persze idén is elképzeltem, milyen lenne karácsonyi ajándékként páromnak egy pozi teszt...:) Előtte az évfordulónkra. De az elmúlt 2 évben minden alkalomra reméltem, hogy a legszebb dolgot adhatom neki,hiába na javíthatatlanul romantikus vok :D De nem csüggedek megyek előre tovább! Kata ez az álom aranyos...:)
monika80
2015-12-10 16:10:10
Sziasztok!!
Gica
Gratulálok!!
Mondtam én hogy baba van a dologban.
A HCG nem egyformán termelődik mindenkinek.
Én ma voltam dokinál:)
Ez a legjobb karácsonyi ajándék:)
Gratulálok nektek. Írj majd hogy mi van. Egyszerre fogunk szülni kb:)
Monika,de jo :) Dokimmal beszeltem tegnap es 21 re var . En sajnos megfaztam, hangom nulla es fogalmam sincs h mit vehetek be :(