Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nevergiveup
2015-12-11 18:34:16

Csöpszi, Kicsifény, jól felugrottatok, szurkolok, hogy sikeres legyen, és maradjon így sokáig!:)

Annácska sajnálom, pedig olyan szép volt a görbéd..:(

Nekem is felugrott ma egy kicsit, de nem olyan látványos..:/ Jó lenne progi szintet nézni, de ennél a görbénél fogalmam sincs mikor kellene.. (7-én volt pozinak tűnő ovuteszt, 8-án fájt a pocim ovusan)
SzMZs
2015-12-11 18:10:32

Igen, a Closty a petefészket stimulálja, hogy több pete érjen, amiből nagyobb eséllyel lesz domináns, van olyan doki aki nem szeret azzal kezdeni, főleg, ha neked alapból is van domináns tüsződ. Szerintem arra gyankszik, hogy nem tud lejutni a méhedbe a tüsző, ezért szeretné az átjárhatóságit bármilyen gyógyszer előtt. Hozzáteszem, én is hamarabb mennék el egy átjárhatóságira, mint hormonokat szedjek ;)
Arivett07
2015-12-11 16:31:25

Én is már a 4. orvost fogyasztom! Lassan kifogynak. Most megyek januárban egy másikhoz, remélem ő már tud segíteni. De lehet jobban járnék, ha Pestre mennék vagy Pécsre. Sajnos itt a környékünk elég híján van a jó orvosoknak, de minden téren, nemcsak nőgyógy. Tisztelet a kivételnek, mert van olyan aki szívvel lélekkel próbál segíteni es emberséges, és még érti is a dolgát, de sajnos ez a ritka.
Gica981
2015-12-11 16:15:53

Arivett ,engem az elso nodoki rogton vagy 6 vizsgalatra utalt be, holott csak egyszeru ellenorzesre mentem keso mensivel. Tesztet nem csinaltam. Talalt egy 2 mm echomentes kepletet es olyan " jol " megvizsgalt h masnapra elontott a ver. Parom nem engedett vissza hozza, inkabb fizessunk havonta de sarlatan ne nyuljon hozzam. Igy mentem vissza a fiam (2007) dokijahoz. O egy erteket nezetett meg meg mielott mindenfele meddosegi vizsgalatra meg hormonsorra kuldott volna. Az ertek magasabb volt az atlagnal de normalis. Igy hat felirta a Norcolutot es utana a Clostybegilt. Szedtem mellette a baratcserjet es a palastfu teat is ittam.
Szoval minden orvos mas...
Volt olyan nodoki aki leirta h egy petefeszkem van,en majd sokkot kaptam,es masodjara nezte meg h megiscsak ott van...
Esetleg kerdezz ra,h nem lehetne e atjarhatosagi elott ez a kura?
Arivett07
2015-12-11 16:07:57

Aranymaszat amit írtál totál igaz! A környezetemben tényleg mindenkire csak EGYSZER ránéztek és már hipp-hopp terhes is lett! És osszák az okosságokat, hogy ne görcsölj rá, ne gondolj rá, stb... Könnyen beszélnek. Nem kellett éveket várniuk, és ahogy írtad, tényleg nem értik. De ahogy leírtad, legyen is úgy: 2016 a mi évünk lesz!!!! Hajrà 2016-os babák!!!!
Arivett07
2015-12-11 16:02:28

Csajok! Ezt a Clostit szerintetek nekem miért nem javasolta az orvos? Egyből átjárhatóságira küldött. Ez a tüszőèrésre van? Mi befolyásolja a repedést? Mert uh-n amikor nézett mindig volt szép domináns tüsző, a méh vastagság is rendben, mondta mikor legyen akció. Lehet nálam a repedéssel van gond?
Pajzsmirigyem is rendben, hormonok is rendben. Párom is ok!!!! Egyedül IR-t nem nézett még, és ez az átjárhatósági nem volt. Eszébe sem volt gyógyszerrel kezelni.
Arivett07
2015-12-11 15:57:46

Kicsifény nagyon szépen felugrottál, ti mióta próbàlkoztok?
Arivett07
2015-12-11 15:55:49

annàcska pedig olyan ígéretes volt ez a görbe!
Arivett07
2015-12-11 15:47:05

Csajok! Mennyien lettünk! Ez tök jó!!!
Remélem sorban fognak jönni a gólyàk!
annácska75
2015-12-11 13:36:15

Sziasztok!Hát sajnos ez a hónap sem sikerült!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!