Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gica981
2015-12-11 11:39:29

Hugery meg ez a gorbe is kuszhat feljebb :) Rengeteg eset volt mikor kidobtam a homerot, ujat vettem,mert biztos mindegyik rossz..De visszamentem magandokimhoz aki tudta h mit kell nezni. Egyszeruen elhitette velem h csak a csillagallas volt rossz :) Szerencsere nem kellett mindenfele vervetel es hormon,mondvan feleslegesen ne stresszeljunk,es hogy figyeljem a testem... Remelem h azert hamarosan te is szep gorbet produkalsz :)
Kicsifeny, olyan joo lenne :)
hugery
2015-12-11 11:26:32

Szia Kicsifény drukkolok neked is! Halványcsíkos volt az ovu teszt a 14,15. napon, sajna a jó napok elött és után voltunk együtt, körbe lőtük :(
Kicsifény
2015-12-11 11:20:47

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat, reméljük tényleg elindul és fent is marad a hőm sokáig!

Gica, nekem ez a 2. clostis hónapom, az első nem sikerült, de szerintem ott le is maradtunk róla, mert a párom elutazott.
De remélem a mostani időzítés tökéletes lett!! :)

SzMZs nagyon örülök, hogy rendben vannak a szűrések, most már tényleg lehet tervezgetni! :)
A derekadra nem javasoltak tépőzáras övet, ami tartja a derekad? Nekem az ortopéd írta fel receptre, nagyon jó volt.

Kata, a barnázás lehet beágyazódás jele is! :)

Hugery, érdekes, hogy nem megy feljebb a hőd...ovu tesztet néztél?

Anitacool, valahol titokban fiút reméltek? :)
Fraukiszi, ti most mégis próbálkoztok bébivel vagy csak magad miatt méred a hődet?

Nálam fent van a hő, de még nem eléggé :), holnap reggel megyek vérvételre, laza 25.000,- forintért már meg is tudok nézetni mindent...
Elhatároztam, hogy az ovu után max. a 10. napig fogom mérni a hőmet, aztán megkérem a Páromat, hogy dugja el a hőmérőt olyan helyre, ahol nem találom meg. :) Nem akarok karácsony előtt teljesen rástresszelni, hogy aztán, ha nem sikerül, végigbőgjem a karácsony elejét. Így is szomorú leszek, de legalább nem bízom el magam, ha látnám, hogy fent van a hőm.
hugery
2015-12-11 11:07:34

Olyat hőgörbét szeretnék, mint Gica981-nek van :) vizuálisan memorizáltam :)
hugery
2015-12-11 11:02:53

Sziasztok! Nagyon úgy néz ki ebben a ciklusban beáltam 36.6-ra. Sokkal jobb lenne ha 2 tizeddel magasabban, sót apránként feljebb kúszna. Mindent megtettünk az ügy érdekében :( kitartás mindenkinek!
Gica981
2015-12-11 10:06:30

DTkata ez nagyon szep gorbe :) barnazas lehet beagyazodas vegett is ;) nem kell rogton a legrosszabbra gondolni. Sajnos igen... Minden fejben dol el.. Utaltam mikor nekem mondtak... De sajnos igaz. Vonzd be magadnak azt a kis maszatot :)
Monika igen ezek szerint egy idosek leszunk :) Te voltal mar dokinal ,nem? Mondott neked vmit?
Tsibe
2015-12-11 09:52:05

Sziasztok!
Olvasgatlak titeket rendszeresen, bár engem már nem igazán érint ez a hőmérőzés dolog, mivel lombikra készülünk.

DTKata! Néztek már nálad progi szintet, IR-t? Én is barnáztam, először csak 1-2 napig, a végén pedig már 4-5 nap volt. A progi szintem viszont rendben volt mindig. Nálam az IR okozta. Régebben írta valaki, hogy nála is ilyen gondok voltak, és amint kapott gyógyszert az IR-re a barnázás is megszűnt. Én nem szedek gyógyszert, de diétával és mozgással helyreálltak a dolgok és folyamatosan csökkent a barna napok száma is, most kb. 1-nél tartok.
Egy vizsgálatot szerintem megér a dolog...
SzMZs
2015-12-11 09:30:49

Eprike, még az 5 napban benne vagy, holnap meglátjuk felugrik-e ;)

Csöpszi, ez megvolt, jó lesz ;)
SzMZs
2015-12-11 09:10:58

DKata, akkor az már tényleg inkább proghiány, lehet ezért is nem viszi feljebb a hődet. Csütörtökön kiderül ;)

Aranymaszat, jó ez a hő, húzol egy szép alapvonalat most ciklus elején, aztán mehetsz is felfelé Karácsony után :D
monika80
2015-12-11 08:38:30

Gica

Nekem meg Nov. 12-én volt az utolsó,akkor kb egy idősek lehetünk.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!