Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Elirtam. 1nappal korabbra tette az ovumat, a tegnapihoz kepest. Szerintem 9-en volt ahogy tegnap jelezte is. Vagy rosszul gondolom? 7-en es 9-en negativ volt az ovu tesztem 8-an pozitiv. A ket negativ napon voltunk egyutt...
csöpszi
2015-12-12 07:51:11
Sziasztok! Ez a mai... Attette a rendszer az ovumat 1nappal kesobbre (aznapra amikor +Lh-t teszteltem) igy a ket jo idopontra idozitett egyuttletunkbol mar csak egy maradt...
Arivett07
2015-12-12 06:13:05
FrauKriszi akkor te mindkét oldalt megtapasztaltad, a lányodnál gondolom még a 20-as éveid tapostad, ha írtad, hogy most babát vár! Igen, akkor még könnyebb. Az ember 30 után már vért izzad egy babáert. De mit csináljon, ha most adottak a körülmények?
Lányok! Ez normàlis, hogy nekem eddig nem volt ovum? Már rég szokott lenni, legkésőbb a 17. cn-on. Az 3 magas nap fals, mert meg voltam picit fázva, fájt a torkom. Ha Isten is úgy akarja, remélem keddig vár az ovuval, mert hétfőn jőn haza a Zuram :-)
FrauKriszi
2015-12-12 05:52:54
Jo reggelt, Lanykak
Kicsifeny, azert merek, mert a doki minden honapban latni akarja a gorbemet.Hogy probalkozunk-e? Lassan lehiggadok es mar nem halok bele minden honapban, hogy nem jott ossze.Tavaly oktoberben adtunk magunknak egy evet, aztan + egy honapot. Es ezt most apa megtoldotta meg egyel, a korai ovu miatt. Ha most sem jon, akkor befejeztuk. Bar rettenet nehez lemondani rola...:(
Arivett-Aranymaszat, nagyon igazatok van, en magamrol tudom. Anno a nagy Lanyom ugy jot, hogy meg csak tervben volt, egy percet sem kellett ra varni. Es bizony en is mondtam ismerosoknek, hogy turelem, meg ne gorcsolj. Bezzeg most...
Arivett07
2015-12-11 20:13:58
Aranymaszat te magánba jársz?
Arivett07
2015-12-11 20:11:44
SzMZs így van, tuti ezért kéri ezt a vizsgálatot, mert minden eredményünk jó, és mégsem jön az a bébi már másfél éve. Aztán ha gondolom meg lesz az átjárhatósági eredménye lesz egy A verzió: gyógyszer, ha bibi van akkor B verzió: lombik. Én mindegyiket végigcsinálom, csak legyen már vki odabent épen, egészségesen.
aranymaszat87
2015-12-11 19:35:28
Arivette! A dokik terén a mi környékünk is katasztrófális. Nekem a nőgyógyászom egyáltalán nem is nézett peteérés környékén ultrahanggal, legelső körben hormonvizsgálat, a párom vizsgálata, és utána mivel ezeken minden érték rendben volt, közölte, hogy akkor átjárhatósági! A hormoneredményeim alapján közölte, hogy látszik van peteérésem, és ennyi. Én majd valószínű Januárban kezdek másik dokinál!
SzMZs
2015-12-11 19:03:04
Szerintem igen :)
Nevergiveup
2015-12-11 18:48:12
SzMZs! Akkor szerinted lehet hétfőn egy progit nézetni?
SzMZs
2015-12-11 18:44:02
Akkor simán lehetett 8.-án Nevergiveup ;) Szerintem nincs gond ezzel az emelkedéssel :)