Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
monika80
2015-12-12 10:57:34

Sziasztok

Gica

Igen voltam, és 4 hetes vagyok mensitöl számolva. 1 hónap múlva kell vissza mennem December 7-én.
Néztem a youtubom egy olyan tesztet hogy ki mutatja a baba nemét:) megrendeltem Január elején megtudom hogy fiú vagy lány, mindegy csak egészsegéd legyen. Az a neve hogy Garden maker, üsd be a youtubra .
Krisz27
2015-12-12 10:02:51

Hugery: köszönöm kérdésed, hányinger továbbra is van plusz mellé picit meg is fáztam :( El vagyok :D
hugery
2015-12-12 09:26:19

Krisz27 szia! :) mivel nov 28.-án és dec 4-én voltunk csak együtt jobban bíznék a sikerben. Kétnaponkénti helyett nálunk háromnaponkénti volt :( munka melett nehéz összehozni. Annyira megbűvöltem a görbémet, hogy olyan legyenmint Gica981 görbéje :) tegnap elött a hasamnak rohant egy kisovodás, a két tenyere pont a hasamalján landolt, tehát lehet pont belerázta, vagy...épen ki.
Krisz hogy vagy?
Krisz27
2015-12-12 09:19:46

Nem csöpszi! :) Ez velem is így volt. Pedig tényleg jobb egy picit elterelni a gondolatokat. Az idő is gyorsabban telik, és Te is jobban vagy ha nem idegeskedsz. Arra gondolj, hogy Ti mindent megtettek, innentől nem rajtad múlik a dolog. Tudom a nem vár előtti napok a legrosszabbak: lesed a jeleket, ezen kattogsz egész nap. Ismerős. Szóval nyugi, jön a karácsony, amúgy is egy csomó tenni való van. :) Drukkolok!
Nevergiveup
2015-12-12 09:14:23

Arivett! szurkolok h keddig kibírd ovu nélkül, és megvárd vele az urad :)) De amúgy most nekem is nyomi a görbém, ovut be se tett, meg ugrál fel-le..mondjuk higanyossal mérek, a digitális szar...:(

csöpszi
2015-12-12 09:04:09

köszönöm lányok! bízom benne, hogy tényleg 9-én volt! úgy érzem hosszú lesz ez a következő időszak mire kiderül... jöhetne a karácsony... minden ciklusban elhatározom, hogy nem gondolkozom ennyit, és sikerül is az ovuig, de utána egyszerűen nem megy!!! csak én vagyok ennyire béna? próbálok nem rágörcsölni...
Krisz27
2015-12-12 08:59:27

Sziasztok!

csöpszi: Valószínú 9-én volt az ovu. Az előtte való napi együttlét tökéletes. Ovu napján mi sem voltunk együtt, hanem előtte egy nappal. Ne felejtsd el, hogy a hímivarsejtek 2-3 napig is élnek és várják a randevút. Sőt az a legideálisabb, hogyha mire kiszabadul a pete addigra már ők ott várakoznak a petevezetőben. :) szóval nyugi. Ezen nem fog múlni.

Hugery: Szépen elindultál felfelé. Drukkolok

Kata: Olvastam az álmod, kívánom hogy mihamarabb valóra váljon. :)
hugery
2015-12-12 08:55:01

Csöpszi kitartás! Bízni kell, hátha pont összejön a találka.
csöpszi
2015-12-12 08:26:27

megint sikerult hulyeseget irnom. bocsi! osszefoglalom, tehat 8-an es 10-en voltunk egyutt 7-en negativ, 8-an pozitiv, 9-en negativ lett az ovu teszt, tegnap meg 9-ere tette az ovumat, ma reggelre attette 8-ara igy most mar csak egy egyuttletunk volt jo idopontra idozitve, pont a gep szerinti ovu napjara 8-ara, a 10-i mar idon tul volt :(
hugery
2015-12-12 08:24:30

Sziasztok! Feljebb kúsztam, :) négy napig itt szeretnék állni, majd egyet feljebb ugorva tovább fent maradni.
Olvaslak benneteket, de véleményt, tanácsot nem tudok adji. :( Mindenkinek megy a drukk!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!