Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kicsifény, dejóó :) drukkolok magunknak (is) :) ovu óta már milliószor pergett le a gondolataimban, hogyan adom majd oda a pozitív tesztet a férjemnek karácsonyi ajándékba... bááárcsak! drukk-drukk!
Gica981
2015-12-12 20:48:22
Sziasztok :) Kicsifeny nagyon szepen halad a gorbe es sztem hugerynek is :)
Monika koszonom, utana nezek :) fuuu nekem meg egy het a dokiig...
Krisz jobbulast neked is :)
szirmaie
2015-12-12 20:08:27
Szia jniki ! Nekem is ez az első mérős hónapom, és én is csak a 16. naptól kezdtem el 5 percet mérni, nem csak a csipogásig. Amint nálam és nálad is látszik, mindenképp 5 percet kell mérni, legalább ez hamar kiderült, nem ezen fog múlni. Remélem neked sikerült talán karácsonyra! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy holnap megjön sajnos.
jniki
2015-12-12 16:44:20
Nem használtam semmit. Igen, aznapra tenném én is az ovut, éreztem (hasfájás szokott lenni) .
Kicsifény
2015-12-12 16:39:54
Jniki, ovu tesztet vagy mikroszkópot használtál? Valós az ovu időpont, amit a rendszer betett?
Kicsifény
2015-12-12 16:39:01
FrauKiszi, mikor lenyugszol, na akkor tuti összejön! :)
Hugery, örülök, hogy feljebb mentél, kívánom, hogy még magasabbra szárnyalj! :)
Csöpszi, szerintem is 9-én volt ovud, a rendszer mindegy mit mond, ez csak egy program.
Nekem 8-án volt ovum, úgyhogy együtt izgulhatunk :D!
Nevergiveup, a görbédet becsatolod?
Nekem kicsit feljebb ment, de ez az előző hónapban is így volt...
jniki
2015-12-12 16:32:58
sziasztok!! :) Mit gondoltok a görbémről? Az elején csak a csipogásig mértem. Ez az első vezetett hónapom. reménykedem...:)
annácska75
2015-12-12 13:30:22
Sziasztok!A héten délután dolgoztam ami du 4-hajnal 3ig tart itt.☺ Keveset tudtam itt lenni,de olvasgatom vissza amiket írtok. Mindenkinek nagyon szorítok,hogy végre sikeres legyen ez a hónap!Szép karácsonyi ajándék lenne mindenki számára!
Arivett07
2015-12-12 12:14:44
Hugery , Csöpszi jó lesz ez!!!
Aranymaszat én magánba járok, tényleg más.... De aranyos amit írtál! Igen V! :-) Ez jól indul.
Nevergiveup becsatolod a görbéd? Most eddig azon izgultam, hogy nem volt ovu, most azon izgulok, hogy keddig ne is legyen!!!!
aranymaszat87
2015-12-12 11:34:39
Arivette, eddig nem magándokihoz jártam,talán ez itt a bibi! Sajnos manapság ha nem fizetsz, nem is foglalkoznak veled normálisan. :( De Januártól magándokihoz fogok járni. Neked magándokid van? Az én görbém igen furcsa így első három nap. Egy V betűt formáz, de én ezt pont ezért egy győztes görbének ítélem már most!! ;)