Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Csajok! SzMZs remélem, reménykedem :) az a nekirohanás helyrerázott!
csöpszi
2015-12-13 14:16:50
Köszi Nevergiveup, én is remélem... ha Neked is 8-án volt az ovud akkor már Kicsifénnyel és velem együtt már hárman izgulhatunk a karácsonyi pozi tesztért... :) ;)
Nevergiveup
2015-12-13 14:00:00
Bkata, Kicsifény! De simán lehet, hogy 8-án volt, mivel 7-én volt pozi az ovuteszt, 8-án volt ovufájás (nekem nagyon jellegzetes). Nyákot nem nagyon tudok ilyenkor nézni, sose tudom, hogy most ez a tegnapi akcióból maradt, vagy nyák..:D Viszont múlt hónapban nagyobb volt sokkal a hőemelkedés...ovukörültől szedem a barátcserjét, ez mondjuk befolyásolhatja a hőmet valamennyire.
A 29-ei és 5-ei hő viszont nem nagyon mérvadó, később mértem őket, mert tovább aludtam (29-én úgy keltem, hogy beteg leszek, de végül nem estem bele).
SzMZs! Bejelentkeztem holnapra egy progiszint mérésre, szerinted mit nézessek még, van valaminek értelme? (ösztradiolra gondoltam, mivel az nekem nagyon alacsony mindig a 3. napi mérésen)
Csöpszi, szép magasan jársz, szép görbe, remélem sikert hoz!!:)
Hugery, neked is nagyon szép, egyre magasabban jársz! Lehet ez már beágyazódás utáni hőemelkedés?:)
DTKata, ebből még bármi lehet, magasan maradtál továbbra is!
Aki ovutájt van, jó szerelmezést!:)
SzMZs
2015-12-13 12:49:51
Vagy Valaki megemelte a befurakodásával a hődet Hugery ;)
Kicsifény, akkor 9 nap múlva izgulunk, nem számít :D
DTKata
2015-12-13 12:48:53
Tsibe! Még nem voltam IR-en, a doki előszőr hormonra küldött.
Kicsit rossz a hangulatom a napokban. Hibáztatom magam, hogy miért nem foglalkoztam hamarabb a pecsételesekkel. Félek a végeredménytől.. bal petefészkem PCOS gyanús, jobb rendben.
Tegnap óta tompán bele bele nyilal a jobb petefészkemben.. barnázás nem múlik.. viszont elég egy tisztasági egész napra.
Hőgörbém ilyen:
hugery
2015-12-13 12:23:21
Sziasztok! Bűvölet beindult :) . :( 12 nap után zuhanást mutatnak az eddigi görbéim :(
Drukkolok nektek Csajszik!!!:)
BKATA77
2015-12-13 11:57:35
SzMZs rajta vagyunk a 2 naponkénti romanrikán :)
De amúgy nem hiszek ennek a gépnek és nem bízom a véletlenre mert hat ki tudja merre megy majd a hőm a további napokon.
Kicsifény
2015-12-13 11:54:25
SzMZs, meg csak az 5.nap, a rendszer rossz helyre teszi az ovut. 8an volt ovu, előtte két nap full pozituv ovu teszt. :-)