Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Boldog Újévet lányok!
Meli jó hallani felőled eszemben voltál:) ovuteszttel kapcsolatban várd meg a holnapot lehet erősebb lesz nekem még ez negatívnak tünik.bár látszik a 2.csík de vékonyabbnak látom a tesztcsíkot a kontrollnál.de lehet hogy ennél a vizeletsugaras tesztnél ez pozinak számít és az is lehet hogy a te esetedben ez már pozi.mindenesetre holnap kiderül.szorítok nagyon neked;) hődet is méred?
GőVica34
2019-12-31 20:15:39
Boldog Új Évet kívánok itt is mindenkinek!
Jozsa85
2019-12-31 19:58:55
B.U.É.K!! :)
Meli19802
2019-12-31 18:11:38
Sziasztok!
Szivbol gratulalok mindenkinek akinek sikerult ebben a honapban a babacskaja, igazi karacsonyi ajandek volt! Nagyon szoritok nektek es vigyazzatok magatokra! :)
En ma 14. napon vagyok, csinalom az lh teszteket szerintetek ez meg negativ?
https://kepkuldes.com/image/hP8PyP
Koszonom!
Nagyon Boldog Uj Evet kivanok es sok-sok pozi tesztet, aki varja a kis angyalkajat!!
Melinda
rosie
2019-12-31 12:30:54
Nyugi Lion....valószínűleg vastag nyálkahártya nőtt ebben a ciklusban és annak a darabja ....remélem hamar jobban leszel.
Hát nem tudom mi van.....tesztem ma is negatív....hogy csökken e a hőm nem tudom...felébredtem hajnal 3 kor és nem bírtam visszaaludni..37,1-et mértem..6 ig néztem a plafont akkor újramértem 37,3 volt kiegyeztem 37,25 ben.azt is írtam be . .....ma fáj a derekam simán lehet mensi jele.Ahogy Erikasz írta valószínű hogy 36,7 nél szabadult ki ....ezzel egy baj van hogy ott 4 napig nem voltunk együtt nagyon. :-( és ha elkezd esni a hőm tizedről tizedre akkor pénteken meg is jön szépen......nem érzem magam túl jól elsősorban mentálisan.Probálom kirakni a gondolataimból eddig zéró sikerrel.
Lion86
2019-12-31 12:08:52
Sziasztok!
Rendesen megjött délelőtt. Ma egész nap nagyon rosszul voltam, szédülök és hányingerem van. Nem vérzek nagyon, de pisilésnél éreztem, hogy valami nagy darab kicsúszott belőlem, nem nagyon mertem és nem is akartam megnézni :(
doriana
2019-12-31 11:08:21
Sziasztok!
Bevike, nagyon szép görbe :) csak így tovább!
Rosie, Lion, hogy álltok ma?
bevike
2019-12-30 18:55:24
Sziasztok!
Rosie és Lion, amig nem jön meg van remény, mindkettőtők görbéje nagyon szép :)
Nekem nemrég volt peteérés, most várom, hogy teljenek a napok. Ez a görbém valamivel szebb mint az előző, most hamarabb felment a hőm, jan. 3-án megyek majd progit nézetni.
Boldog újévet mindenkinek és sok sok babásodást kivánok az újévben ;)
rosie
2019-12-30 10:47:09
Óóóó Lion....pedig bizakodtam benned nagyon :-(
Én pedig így állok......szerintem én is csökkenek....totóztam reggel hova kerekítsek hagyományossal mérek a 37,2 -n túl volt de a 37,3 at nem érte el éppen csak.....így beírtam 37,25 öt....10es facelle tesztem negatív
Lion86
2019-12-30 08:53:48
Sziasztok! Elkezdtem pecsételni, szerintem meg is fog jönni.
Meli jó hallani felőled eszemben voltál:) ovuteszttel kapcsolatban várd meg a holnapot lehet erősebb lesz nekem még ez negatívnak tünik.bár látszik a 2.csík de vékonyabbnak látom a tesztcsíkot a kontrollnál.de lehet hogy ennél a vizeletsugaras tesztnél ez pozinak számít és az is lehet hogy a te esetedben ez már pozi.mindenesetre holnap kiderül.szorítok nagyon neked;) hődet is méred?