Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-12-29 20:05:20

Doriana akartam írni ,bocsi !:)
erikasz
2019-12-29 20:02:14

Edit:Nagyon örülök ,hogy jól vagy !:)
Tudod két nap gyomorsavam volt rengeteg, este hánytam ,túl sokat ettem !
Tudod az ünnepek a főzés kostolgatás !
Másnap is csomó volt benne .
Lehet ez kavart be a hőbe ,sőt biztos !

rosie : Látod ,fél értékeket ne írj be, csak kerekítve !
Másabb a görbe ,és jó helyre tette az ovut !:)
Én meg kiveszem még azt az értéket, amikor még a gyomrom fájt reggel igy lesz tökéletes !

doriana
2019-12-29 17:49:53

Erikasz, egy istennő vagy, megcsináltam ami mondtál, így sokkal jobban fest :)
Edit, alapvetően én is erre gondolnék, de pont nézettem progit és 72 nmol volt, az szerencsére nem alacsony :) most kezdtem a mercket meg kettőre kellett emelnem az inofolicot, lehet az zavart be kicsit. Nem baj majd most szebb lesz :)

Erikasz, nézd, így ilyen:
Málna27
2019-12-29 16:07:41

Edit: Annyira örülök, hogy jól vagy! A tüneteket meg pozitívumként kell felfogni és akkor túlélhetőek :) Én a 4-6 hét között két hétig alig aludtam valamit, egész éjszaka csak forgolódtam. Így reggelente nagyon rosszul voltam és iszonyat fáradt voltam. Szóval együttérzek, kitartás! De azóta szerencsére rendeződött az alvás, így ha rögtön eszem reggel, akkor egyáltalán nem vagyok rosszul. Ami mázli, mert mindig azt mondják, hogy ikerterhességnél sokkal erősebbek a rosszullétek. Néha este émelygek, de az semmi. Szóval jól vagyunk, majd csütörtökön megyek dokihoz, kedden töltöm a 8. hetet.
Andi198729
2019-12-29 15:32:06

Köszönöm szépen lányok annyira rendesek vagytok :) köszönöm Edit hogy számithatok rád a clostyval kapcsolatban.bevallom kicsit félek tőle a mellékhatások de Krizsa mondta ha úgy szedem ahogyan ő előírta akkor a kívánt hatás lesz nem a mellékhatás.azért javasolta ezzel a stimut mert erős hormonokkal nem akarja megterhelni a jól működő rendszert nincs is szükség erősebb hormonokra.örülök hogy végre összejött nektek ti is mennyit szenvedtetek érte de végre most sikerült;) nektek is a closty hozta meg a sikert.
Edit90
2019-12-29 13:17:13

sziasztok!
Andi: jó hallani felôled:) Hidd el a closty segíteni fog. Èn nagyon szívesen vàlaszolok minden felmerülô kèrdèsedre,írj bàtran:)
Erikasz: mi törtènik nàlad? Nem szèp ez a görbe.
Lion: Eddig szerintem szèp a görbèd,de ezt tudjuk,hogy milyen gyakran van igy,ami mèg ilyenkor nem jelent semmit. Szerintem a màsodik ovu volt az igazi,ès mèg mindig koràn vagy. Èn mèg nem temetnèm ezt a hónapot. Jelek van valami,akàr pms,vagy màs?
Rosie: az tuti,hogy a szokàsos idôben nem volt ovud,hanem kèsôbb. Emiatt ne is törôdj vele,hogy màr a szokàsoshoz kèpest kèsne,most az szàmít,hogy a mostani ovu utàn szerintem a 11.vagy 12. nap vagy most. Így mèg van legalàbb 2nap ebbôl a ciklusból. A hô szèpen fent,lehet mèg pozitiv a teszt,szurkolok:)
Dorina: A mostani gôrbèd alapjàn valahol ott lehetett az ovu,ahova húzza is a rendszer,így viszont alacsony progi szintre utal a görbe,ès túl rövid a luteàlis. Ez minden nônèl elôfordulhat èvente 1-2ciklusban. Ezèrt is jó,hogy hômèrôzöl,így hamarabb kiderülhet,ha valami nem okè.
Màlna: Ti hogy vagytok?:)
Èn jól vagyok,szerencsère nem vagyok beteg,bàr most van hasmenèses jàrvàny is,meg a megfàzàs. A patikàban minden fèlèvel talàlkozom,ès amíg nem megyek dokihoz biztosan dolgozom:( Próbàlok vigyàzni magamra. Amióta kèsik azóta erôsödnek a tünetek,addig csak annyi volt,amit màr írtam is. Azóta napról napra jobban fàjnak a cicijeim,a melltartók kezdenek ellensègek lenni:D Nagyon èhes tudok lenni,de a kaja nem esik annyira jól. Ma reggel màr a savam is sok volt,olyan rossz a gyomrom,de mèg semmi komoly. Àllandóan aludnèk,napközben is,èjjel meg nem tudok,sokat felèbredek. Nekem nem kell sokat pisilni,pont ellenkezôleg,àllandóan szomjas vagyok,sokat is iszok, ès alig jàrok mosdóba. Ès àllandóan melegem van:) A hasam alja azóta is nehèz,húzódik egy ponton,ès fel vagyok puffadva. Asszem ennyi:D A görbèm ilyen. Szerintem ma mèrtem utoljàra
rosie
2019-12-29 12:31:10

Erikasz a 22.ciklusnap környékére gondolsz? hát ott a hőesés a szombati az megint extrán koránkelős hajnali 2 órás mérés eredménye ....nem tudom...de azt már biztosan érzem hogy valami van csak jó lenne tudni micsoda ...bár a tüneteim biztatóak de valószínű hogy későbbi kiszabadulás lesz a háttérben. érdekes egyébént hogy egyetlen nap 17.én volt tojásfehérjés nyákom...viszont negatív ovuteszttel.. ...úgyhogy b most az van hogy semmit se értek.
erikasz
2019-12-29 11:47:36

Amilyen szépen indult a ciklusom ,most ugrálok mint a tavaszi nyúl !

erikasz
2019-12-29 11:42:03

rosie :Nem lehetséges hogy a 36.7 nél szabadult ki a pete ?
Akkor még csak 8 DPO vagy !
rosie
2019-12-29 11:35:06

Ja még annyit a szokásoshoz képest alapból a 3. napos késés :-(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!