Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
J ajj de ügyes vagyoook....beírtam egy másik topikba amit ide szántam....DDDDD
Na akkor ide is:
Erikasz .,na ez így már biztató:-):-)
Sziszi:Teszteltél?
Lányok!
PG53 al van valakinek tapasztalata?
illetve még azon dilemmázom hogy ugye én heti 2 szer nagyon korán kelek...3 kor...ez nagyon összekuszálhatja a hőmet? szerintetek érdemes lenne mindig ekkor mérnem? Vagy az nemgáz hogy van amikor 3 kor van amikor csak 5.15 kor mérek? vagy hétvégén mondjuk csak 6kor?
Mert arra gondoltam beállítom az órát 3 ra megmérem a hőt és alszom tovább,,,vagy kifárasztanám magam ezzel?.....persze a ciklus közepe valahogy mindig ezekbe a csütörtöki vagy szombati napokba esik bele..vagy ne gondoljam túl mérjek ébredéskor és jól van?
mai állapotom....9. nap ésúgy érzem ólomlábakon jár az idő
erikasz
2020-01-11 11:31:24
Sziszi259 :Tesztelj.......... lehet baba !:D
Nagyon várom a teszt eredményt !:D
erikasz
2020-01-11 11:26:31
Lion : Szépen megy lefelé a hőd, szép egyenletes !
Én ma igy :)
Berakta az ovut.
Málna27
2020-01-11 08:37:42
Sziszi: Én első körben biztosan tesztet csinálnék, mert vannak olyanok, akiknek a terhesség elején még megjön a menzeszük. Ha ez kizárható, akkor a következő ciklusnál mindenképpen csináltatnék a helyedben hormonsort, teljes labort, pajzsmirigyet.
Sziszi259
2020-01-10 23:22:37
Sziasztok lányok!
Tudom, hogy már nagyon-nagyon régen nem írtam ide. De most a tanácsotokra lenne szükségem...
Szóval amióta az eszemet tudom, mindig 5 nap volt a menstruációm. Nem volt soha kimaradás, vagy rövidebb.
Tavaly év vége felé 2x volt pecsételő vérzésem, menzesz előtt.
Most decemberben úgy nézett ki a "menstruációm", hogy egy nap pecsételés, két nap menzesz, majd megint egy nap pecsételés.
Azóta is olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, enyhe görcsök és érzékeny a mellbimbóm. Menstruáció után ez el szokott múlni. (ill. volt 2x pozitív tesztem, de nem lett belőle terhesség, akkor érzékeny voltam a szagokra, és mindenhol fájt a mellem)
Szerintetek hormonális probléma lehet, ovu nélküli ciklus (vagy talán baba)?
Voltam hormonvizsgálaton, igaz több, mint egy éve, akkor minden oké volt.
Bocsi, hogy hosszú lett, de nem tudom mit tegyek... :/ (tesztet nem csináltam, csináljak?)
Köszönöm szépen előre is!
zsuzsi09
2020-01-10 18:41:37
Ma felhívtam a dokit a meddődégiben hogy legyen -e ebben a hónapban beültetés. Azt mondta, hogy ez nem rossz érték és szerinte persze lehet, menjek konzultációra - itt rá is jöttem, hogy az egész a pénzről szól - semmi másról....nem a problémát akarják megoldani, hanem letudni az övékét.
Igy elmentem a nőgyógyászomhoz ő mit szól az eredményeimhez, azt mondta a helyemben nem menne ebben a hónapban, várna mig az érték lejebb megy - szerinte ez befolyásolhajta a rövid luteélis fázist, a barnázást menzesz előtt, és azt is hogy a hőm nem úgy emelkedik ovu után ahogy kellene.
Közben reggel irtam az immunológusnak is, hogy mitévő legyek - erre berendelt a jövő hétre kontroll vérvételre-hátha ott is rosszabbodtak az értékeim....és azt javasolta, hogy beültetésre most semmi képpen ne menjek.....szóval ma volt minden....
Meli19802
2020-01-10 14:53:06
Nekem a Hashimoto miatt jódszegény diétát kell tartani. Kerülni kell a jódos dolgokat (vitaminok, ételek, jódozott só, tengeri halak, herkentyűk), mert ezek tényleg rontanak az értékeken. Így állította be a dietetikus az étrendemet és az endodoki is így javasolta.
Lion86
2020-01-10 14:36:16
A pajzsmirigy alulműködés 90%-ban autoimmun eredetű, amin ront a jód. 10%-a pedig jódhiány miatt van, de mivel Magyarországon szinte mindent jódoznak, így szinte biztos, hogy a pm alulműködés oka autoimmun (Hashimoto).
Milla880529
2020-01-10 14:25:23
Rosie, nekem a jód rontotta a TSH értékeket, de ez egyen függő.
rosie
2020-01-10 12:22:27
Óóó nagyon köszönöm Lion:-) tehát elviekben rendben vagyok :-)....jajj de jó lenne ha sikerülne :-)
Na akkor ide is:
Erikasz .,na ez így már biztató:-):-)
Sziszi:Teszteltél?
Lányok!
PG53 al van valakinek tapasztalata?
illetve még azon dilemmázom hogy ugye én heti 2 szer nagyon korán kelek...3 kor...ez nagyon összekuszálhatja a hőmet? szerintetek érdemes lenne mindig ekkor mérnem? Vagy az nemgáz hogy van amikor 3 kor van amikor csak 5.15 kor mérek? vagy hétvégén mondjuk csak 6kor?
Mert arra gondoltam beállítom az órát 3 ra megmérem a hőt és alszom tovább,,,vagy kifárasztanám magam ezzel?.....persze a ciklus közepe valahogy mindig ezekbe a csütörtöki vagy szombati napokba esik bele..vagy ne gondoljam túl mérjek ébredéskor és jól van?
mai állapotom....9. nap ésúgy érzem ólomlábakon jár az idő