Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Guculke33
2020-01-12 12:20:21

Lion86, híztam és közti v~rzések voltak, ki maradt egy-egy ciklus. Ezek voltak t ünetek. 1x volt magad DHEAS szint és alacsony progi. Ennek egy éve. Nem kaptam gyógyszert, mozgás, diéta 6kg fogyás után. Most 35 napos ciklusaim vannak. Most a progi jó volt, meg azúttal az androgén sem volt magas. Bár kedden lh teszt negatív, a prog viszont jó, szóval vsz előbb volt az ovu, mint a program számolja. Hétfő voltunk együtt. Volt már ilyen mellérzékenység nekem is, de mivel eddig nem naptáraztam, most meg figyelek, nem tudnám megmondani meddig tartott eddig. 2-3 hónap után talán okosabb leszek. 3 órával mértem amúgy később.
Lion86
2020-01-12 12:14:48

Szia Guculke!
Nekem is fáj ovu után a mellbimbóm, meg az egész mellem, ez kb fél éve van, előtte ritkán fordult elő.
Igazából 25% esély van rá, hogy sikerült, viszont ha PCOS gyanú is van, az rontja az esélyt. Nekem PCOS-em van, totál rendszertelen ciklusokkal, de egy pár hónapja nekem is 31-35 nap közötti. Mi alapján merült fel a PCOS lehetősége?
Peteérésed biztos volt a progeszteron alapján, azzal biztos nincs baj, mert ez jó magas ha előtte 1-2 nappal volt a tüszőrepedés :)
A hő óránként kb. 1 tizedet emelkedik, mennyivel később mértél?
Lion86
2020-01-12 12:06:10

Köszönöm, kipróbálom :)
Guculke33
2020-01-12 12:05:10

Sziasztok, új vagyok a fórumon, és csak most kezdtem el a babavállalás gondolatával foglalkozni, és ettől a hónaptól próbálkozunk. Még csak 6 napja volt elvileg jó időben együttlét, de tegnap óta fájnak a mellbimbóim, és kicsit magasabb a hőm. Sajnos a mai adat nem pontos, mert később mértem. Szerintetek mekkora eséllyel sikerült esetleg máris? Nagyon türelmetlen típus vagyok, alig várom, hogy tesztelhessek. Sajnos lehet, nem lesz egyszerű, mert egy éve felmerült pco, ami miatt diétáztam és fogytam. Nyár óta megint rendben van a ciklusom, de a korábbi 28 napos helyett 35 napos rendszerére váltott. Szerda nézettem hormonszinteket, a progeszteron 24 nmol/l volt, ami elvileg rendben van.
erikasz
2020-01-12 11:23:23

Lion :Ma igyál málnalevél teát 1 alkalommal !
Egyél piritós kenyeret jól foghagymázva borsmenta teával vérkeringés javitó a medencében !
Lion86
2020-01-12 11:13:52

Rosie, a mikroszkópot nem ajánlom.

Sziszi, miújság azóta?
Lion86
2020-01-12 11:12:52

Erikasz, ez szuper :D

Én így állok, aggaszt, hogy az alaphőm 36,4 és nem ment le addig. Szerintem ösztrogénhiányom van megint és azért vékony a nyalkahártya is. Fura, mert régebben ösztrogéndominanciám volt. És az is fura, hogy augusztus óta folyamatosan van peteérésem, pedig a vitaminokat ímmel-ámmal szedem és november óta a diétát is kb. heti egyszer megszegem. Ki érti ezt... :D
Az ovuteszt majdnem pozitív ma délelőtt, tojásfehérje nyák már 3 napja.
erikasz
2020-01-12 11:04:16

Én ma igy :)
rosie
2020-01-11 17:26:56

Öööö azt elfelejtettem mondani hogy nekem fél nyolc-nyolckor erőteljesen lövik a pizsit :-) :-):-):-)....de köszönöm Málna veszek ovutesztet,bár ebben a hónapban nem akartam de csak motoszkál :-)
Málna27
2020-01-11 17:07:23

Rosie: Én nem ajánlom, hogy minden nap 3-kor mérj, szerintem az túl korai. Főleg, hogy minimum 6 órát aludni kell minden mérés előtt. Szerintem pusztán hagyd ki a napokat, amikor 3-kor kelsz. Mert ha beírod, akkor tévútra visz. Én azt javaslom, hogy inkább egészítsd ki ovu teszttel, az úgy sokkal hasznosabb esetedben.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!