Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én ma így. Sajnos kicsit csökkent a hőmérsékletem. Bár nagyon rossz éjszakám volt, éjjel egyig nem tudtam elaludni. Lehet, hogy ez befolyásol valamit..
rosie
2020-01-14 07:22:33
Doriana......gyanús vagy te nekem gyanús :-) :-) :-) :-) ....
bizony kíváncsian várom hogy marad e ez a magasság nálam is vagy bebukik...tegnap olyan zabálhatnékom volt hogy el se tudom mondani mára mintha érezném már a ciklus második felére jellemző állapotomat úgyhogy kíváncsi vagyok....Nem teszteltem most csak a hőre hagyatkozhatom ...amúgy is csak 12.naptól teszteltem volna szerintem ha marad a hőm akkor nem fogok.Meglátjuk. Lányok? Többiek hogy vagytok?
doriana
2020-01-14 07:14:19
Jó reggelt Lányok!
Sziszi, valóban nagyon szép kilátások, szurkolok :)
Rosie, ovu tesztet is használtál, vagy csak a hődet méred? Ha csak a hőt méred én lehet várnék még 1 napot, hogy tutira “ott marad” a hő :)
Nézzétek én nem tudom mi lehet de nekem meg ilyen “korán”, 6.DPO-n sose volt még ilyen magas a hőm. Lehet nekem kezdi rendbe tenni a ciklusom a merck?
rosie
2020-01-14 06:53:43
Sziszi ! akkor csak annyit mondok az ígéretesebbtől is ígéretesebb :-)
Sziszi259
2020-01-14 06:47:48
Sziasztok!
Vasárnapra nem várom elvileg... :) (még semmi gratuláció legyszi.. Messze még a hétvége... :) )
Lányok! Nézzétek miket produkálok én itt....úgy néz ki visszatérek a 25-26 napos normál ciklusaimhoz....lehet hogy itt a 35 napos ciklusban az utolsó napokban már lesben állt a tüszőcske? Vagy a teák?
Szerintetek a málnalevél teával mi tévő legyek már kezdjem a palástot? Kicsit tartok tőle nehogy vaklárma legyen aztán jól beteázok.....szerintetek?
Guculke33
2020-01-13 13:35:45
A pajzsmirigyem be van állítva, a Pco gyanú volt anno, két nőgyógyász kettőfélét mondott. Most jónak tűnik a ciklusom, a vérzésem sem szokott gyenge lenni, tehát a méhnyh van. Ha jövőhéten megjön, utána elmegyek dokihoz, úgyis aktuális már, és konzultálok h van e tanács, de az elején úgyis azt fogja mondani h próbálkozni kell, aztán fél év után beszéljünk.
Lion86
2020-01-13 13:30:48
Sajnos PCOS és pm alulműködés mellett kb. 1-2% a természetes fogantatás esélye. Kezelés mellett ez jóval nagyobb lehet. Sajnos nekem 1 év kezelés semmit sem ért, viszont előtte, még kezelés nélkül született 2 fiam, úgyhogy nem reménytelen, csak nem akar jönni a harmadik baba.
Guculke33
2020-01-13 12:56:01
Lion86, sajnos ettől én is tartok, mert mind a hypothyreosis (Hashimoto), mind a pco érint. Ráadásul kettős méhem van, ami megint szak nem segít. De reménykedem, hátha, vegülés van még néhány termékeny évem.
Lion86
2020-01-13 12:53:09
Guculke, én a 10.dpo-tól szoktam. Sajnos már 6x volt, hogy 12-13 dpo-n pozi teszt, aztán pár nap késéssel megjött. Ha nem akarod tudni, akkor várd meg míg késik, de én úgy gondolom jobb, ha kiderül, ha volt kémiai terhesség, mert ilyenkor nem árt utánajárni, hogy miért is nem sikerült.
Nekem a vékony nyálkahártya miatt nem, de volt, hogy hormonális oka volt (PCOS, pajzsmirigy).