Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2020-01-13 10:15:46

Rosie, egy ideig én sem használtam tesztet, de volt, hogy csak a 30. ciklusnapon volt ovum, sőt volt már a 45-en is. Normál esetben a 15-19. nap között van, de már ez is elég nagy intervallum, csak a hőre nem tudok hagyatkozni.
Guculke33
2020-01-13 10:15:27

Lion86, igen, fejben levonom azt a 3 órát.
Lion86
2020-01-13 10:04:56

Erikasz, Doriana szépek a görbéitek, hajrá :)

Guculke, a pozitív LH teszt után 12-48 órán belül van ovuláció (nekem ennél kevesebb), szóval a pozitív napon és az első negatívon érdemes együtt lenni.
A tegnapi hőből vonj le 3 tizedet és úgy írd be. Az ovulációt nem fogja betenni, mivel a ciklus elején nem mértél (azért jelöli halvány zöld/kékkel és nem élénkkel).

Ma így állok
erikasz
2020-01-13 09:50:44

doriana : Nagyon szép a görbéd !:D

rosie :Mindenkinek egyéni hő van ,vagyis átlag hő !
Guculke33
2020-01-13 09:48:40

Sziasztok,
Aki használt vagy használ lh tesztet: ha jól tudom, az az ovuláció előtti napokban lő ki, tehát az együttlétet ekkorra érdemes időzíteni, de az ovuláció csak 1-2nap múlva lesz, amikor amúgy az lh teszt már vs negatívan jelez.
Nekem a mai nap reggel időben mérve továbbra is fenn van a hőm, tegnap sajnos csak 11 körül, tehát 3 óra csúszással volt mérve. Ma reggel nem fájnak annyira a melleim, de tegnap olyan refluxos rohamok volt este, hogy nem bírtam az ágyban maradni. Annyira figyelem a testemet, hogy vsz egy csomó tünetet egyenesen produkálok már szerintem.
A mai görbe
doriana
2020-01-13 09:39:40

Erikasz nagyon szépen megy felfele :) mégis volt ovu, nagyon szuper, drukkolok :)

Én ma így.
erikasz
2020-01-13 09:16:38

Én ma igy
Rosie :Igazad van a tesztel kapcsolatban ......nagyon sokat lehet költeni rá !
Én sem veszek ,az együttlét meg van, akkor minek !:D
A hő meg mutatja is mikor volt !:D
És tudod melyik együttlétből fogant !

Lion :Mai hőd milyen lett ?
rosie
2020-01-12 14:02:24

Erikasz! jó lesz jó lesz! :-)

Lion képzeld ma bementem a Dm be meg gondoltam bemegyek a gyógyszertárba megkérdezem a mikroszkópot .....aztán egy jó nagy semmivel jöttem haza Lh tesztet se vettem most ....ha van Pé akkor van anélkül is....úgy döntöttem....lassan már belőlem élnek a tesztgyárak....Valahogy úgy érzem frusztrálnak a tesztek.

Bejelentkeztem orvoshoz ahhoz doktor úrhoz aki itt az oldalon is válaszol vagy válaszolt a kérdésekre amúgy is el kell mennem már szűrésre is majd 1,5 éve voltam....meg ha most is megjön csináltatok a laborban 3. napi meg 21. napi hormont is az úgyis megmondja teljesen mi újság.

a hőmérésem időpontja...hát nem hiszitek el kipattant a szemem 3 kor fél négyig próbáltam visszaaludni persze nem sikerült így mértem egyet ....ha holnap is megébredek ráállok erre....mert ki kellett mennem amúgy is pisilni meg ittam is..meg khmm kedves is felébred...nem vesztegettük az időt :-) a későbbi mérésnek kb értelme se lett volna....ma így állok.....egyébként van valamilyen irányadó hogy a ciklus első elében mennyinek kell lennie a hőnek,vagy ez mindenkinél egyéni?
Sziszi259
2020-01-12 13:55:40

Sziasztok!

Köszönöm szépen az érdeklődést :) holnap jutok el tesztet venni. Igazából szerintem most nem vagyok terhes, mert nincs semmi olyan tünetem, mint amikor pozitív lett a teszt. Hol krémes, hol vizes a hüvelyváladék, szóval félek is egyrészt tesztet csinálni, másrészt talán értelmetlen is...
De holnap mindenképpen veszek, és megcsinálom, mert amúgy is most hétvégére nem várom.
Guculke33
2020-01-12 12:49:58

Most mindenesetre tervezgetek: 33 éves vagyok. Másfél hete szedek folsavat, d vitamint azelőtt is szedtem, mert alacsony volt a szintje a laborban egyszer. Most még tudatosabban fogok étkezni: eddig a dieta/fogyás volt a cél, most nem akarok hízni, mert nem kell az IR fokozni, de éhezni sem akarok. Elkezdem mindenhez zöldséget enni, ami eddig nem volt jellemző rám

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!