Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Guculke33
2020-01-13 12:35:54

Egyébként tesztelni mikortól szoktatok? Elvileg ugye a vérzés elmaradásától érdemes, de most olvasok legendákat, hogy van aki már a 8-10-11. Dpo-n is pozitívat tesztel. Nyilván egy kétélű fegyver, mert el is mehet addig a terhesség, meg sok csalódás stb, de ha türelmetlen az ember lánya?
doriana
2020-01-13 12:34:36

rosie, aranyos vagy, de még nem jó helyre húzza az ovut a rendszer, a leesés napja még csak a 4. dpo-m volt, úgyhogy sajnos nem beágyazódás lesz =)
Lion86
2020-01-13 12:32:36

Köszi :) Igazából mostanában mindig a 16.nap körül volt, csak a rendszer jelzi későbbre, mert voltak nagyon hosszú ciklusaim is. Tegnap már megvolt a hajrá :D Ilyenkor annyira érzékeny a hasam, méhnyakam, hogy hozzám se lehet érni, még ülni is fáj.
Guculke33
2020-01-13 12:21:31

Lion86 hajrá. Ezek szerint most előbb volt a vártnál.
Guculke33
2020-01-13 12:19:52

Lion86
Lion86
2020-01-13 12:17:34

Pozitív lett az ovuteszt, ma vagy holnap várható, már érzem a hasfeszülést.
Viki29
2020-01-13 12:07:06

Sziasztok! Bevike, akkor hajrá-hajrá nekünk és mindenkinek! :)
Pajzsmirigyet nem néztek nekem soha.. Elolvastam a tüneteket és egyiket sem érzem magaménak.. Sem fáradékonyság, sem hízás, sem más.. 168 cm vagyok és ~57 kg, már vagy 10 éve. :) február végén megyek az orvoshoz konzultálni, aztán majd javasol valamit.. megemlítem neki az alacsony hőmet is, bár lehet tényleg mindenkinél más és más.
Addig is egészségesen étkezem, heti 3-4x járok edzésre, Foreveres aloe gélt iszok és Royal Jelly kapszulát szedek.. plusz csináljuk a Gyuri bácsi féle tearendszert. Majdcsak lesz valami. :)
Ma így állok, de most még nem olyan izgalmas.
rosie
2020-01-13 11:06:16

Húúú Doriana az a dpo5. ös kis hőesés akár beágyazódás is lehet nem?

most azért nem tesztelek leginkább mert úgy érzem rossz kedvem lesz tőle pedig tudom hogy az Lh teszt eredménye nem mérvadó de a gondolat is frusztrál jobb ez így most. Végre jó kedvem van bizakodó is lettem :-)

Erikasz....izgi nagyon!
Lion...neked is lehet ovu?

Gücülke az első hónapban nekem is volt hőmérőcsere így elég kesze kusza lett a görbém:-)

Én ma így állok....hmm érdekes érdekes tegnapelőtt fürdésnél tapasztaltam egy kis tojásfehérjést....se előtte se utána...olvastam hogy a gyógyteák előrébb hozhatják az ovut nem igazán hittem benne de most már kíváncsi vagyok merre mozdul.....persze ma is megébredtem fél 4 kor ...úgy látszik sikerült beprogramoznom magam akaratlanul :-)
Guculke33
2020-01-13 10:28:35

Ráadásul az első napok sem validak, mert akkor még hónaljban mértem, szóval ez tényleg csak próbahónap...
Guculke33
2020-01-13 10:20:52

Lion86, csak most kezdtünk el próbálkozni, de innentől mérni fogom. Az az érzésem, hogy 6án voltunk együtt az késő volt. Kedd este negatív lh tesztet csináltam. Szerda délelőtt magas progeszteron, ami már inkább luteális fázisa jellemző, és nem is az elejére. De innentől mérem, meg hátha lh teszttel is el tudom csípni a megfelelő időpontot.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!