Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hugery, Nevergiveup ha úgy érzitek nektek nem használ, vagy nen jó, ne szedjétek! Màsok vagyunk, lehet nàlatok bezavar a baràtcserje.
Arivett07
2016-01-31 18:46:30
Nekem hasznàlt a baràtcserje. Holnap megyek endokrinológushoz. Màr vàrom, remélem most már kiderül, hogy mi a helyzet? Van-e vmi bibi, vagy szimplàn csak eddig nem volt szerencsénk?
Nevergiveup
2016-01-31 17:10:36
Szóval nem tudom jó-e valamire, lehet annak használ inkább, akinek nagyon kusza a ciklusa, akinek meg közel normális, annak inkább csak furcsaságokat okoz. Mondjuk 3 havi kúrát írnak belőle, még van 1 hónapom, aztán szerintem abbahagyom.
Marad a folsav, meg a D vitamin.:) Na, meg majd a Closty, ha kapok.
Nevergiveup
2016-01-31 17:00:01
Meg meg is emelte az alaphőm..:/
Nevergiveup
2016-01-31 16:59:35
Ez pedig egy barátcserjés:
Nevergiveup
2016-01-31 16:58:28
hugery! Nekem is ingadozik a hőm, és nekem is a barátcserje óta van..amikor elkezdtem görbézni, szépek voltak, mostanában meg...pff....
Ez egy kezdeti:
Dorka76
2016-01-31 15:21:08
Hugery én ma mikor megint felugrott nem keveset a hőm, úgy döntöttem nem iszom tovább ezt a teát. Ha lesz ovum akkor iszom majd a palástfüvet. Addig lelkesen csinálom minden nap az ovu teszteket :)
hugery
2016-01-31 13:49:10
Dorka76 én a barátcserjétől hullámzok így, nem tudom ez jo vagy épp nem :(
SzMZs
2016-01-31 11:38:44
A cicukafarka nekem is felborította az atombiztos ciklusomat, de jó hír, hogy a következő ciklus, amiben már málnalevelet ittam, helyreállt. Sajnos a cickafark többeknek kavarja össze a hormonjait, mint akiknek nem. A palástfű elvileg nem piszkálja, mert ugye azt ovu után érdemes inni és a progi termelésre segít rá.
Arrivet, a peteérés hiánya miatt elvileg lehet kevesebb a vérzés, mivel nem kap olyan információt a szervezet, hogy erősítse a nyálkahártyát az esetleges vendégnek ;)
Kira84
2016-01-31 10:35:17
Sziasztok lányok.
Ez a hónap nekem nagyon fura,létezne hogy a cickafark meg a palástfű így bekutyuljon? Létezne hogy ennyire kitolja a peteérést,30 naposak a ciklusaim de ezt én már nem értem. Vélemény?