Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Eprike sajnàlom, pedig nagyon szép volt a görbéd. Annyira becsapósak ezek a görbék, sokatoknàl szinte ràvàgnàm, hogy babàs, aztàn tessék.
Arivett07
2016-02-01 19:08:17
Hugery hajrà!!!!
Én ma voltam endo dokinàl, hormonokra azt mondta, teljesen rendben vannak. Szerdàn megyek 3 pontos IR-re.
BKata merre van???
Tsibe
2016-02-01 16:42:32
Hugery, ne haragudj, nem tudtam. Hát akkor nyilván rendesen kivizsgáltak és tudja a dokid mit csinál :) Nekem decemberben volt ilyen gondom, a nagy hidegek miatt emelni kellett. Azóta is az emelt gyógyszer mennyisèget szedem. Azt mondta a doki, h majd tavasszal visszaállunk, ha nem lesz addig babóca.
hugery
2016-02-01 15:55:55
Beirtam tegnapra mára a tojásfehérjét lás csodát, átrakta az ovut.
hugery
2016-02-01 15:27:21
Tsibe! Nekem nagyon rég kioperálták az egészet, euthyroxot szedek, féléve 0.4 volt akkor csökkentettek az adagon, most 125/150 szedek felváltva. Ugyanahhoz az endokrin dokihoz járok, most valamiért ndm ugy szivodik fel. Holnap tudom felhivni.
Kismamiknak kitartást kivámok :)
Tsibe
2016-02-01 13:11:13
Hugery! A 3,8-as TSH határértéken belül van, de szubklinikus alulműködést jelez. Nekem 3,56 volt, néztek T3-at, T4-et és antitesteket + pm uh. Göböket is találtak és az antitest is magas volt. Kaptam is rá gyógyszert, 6 hét alatt 2 alá ment az érték. Mindenképp érdemes megnézetni normális endokrinológussal, h mi okozhtja az emelkedett értéket.
Kira84
2016-02-01 12:11:42
Heló mindenkinek.
Véleményt szeretnék kéri tőletek,nagyon fura ez a hónapon,cickafarkkal kezdtem és most palástfüvet iszom. Olyan fura ez a görbe nem tudom eldönteni hogy volt vagy lesz a Peteérésem. Szerintetek lehet még ebből valami? Tanácstalan vagyok.
Ági41
2016-02-01 09:55:07
Sziasztok!
Nekem nincs meg émelygésem, hányásom. Szagundor sem. Anyukám anno velem 8 hetesen kezdte a hányást.
Semmi barnázás se vérzés nincs, remélem ez jót jelent.
Zajlus
2016-02-01 09:48:05
Eprike sajnálom majd ez a ciklus lesz a tiéd.
Dtkata az egyrészt jó h van hányinger hányás,mert tudod h ott van veled a babó a másik szempontbol meg elég megterhelö tudd lenni.Nekem az volt,mert én mai napig hányni nem birok csak eröltett.
Én elkezdtem a vonalzot huzni ...érdekel h igy marad a végéig vagy majd feljebb mén vagy lejebb.
DTKata
2016-02-01 08:40:01
Édesanyám is nagyon örül neki :-D én meg örülök meg nem is.. eléggé megterhelő
Csütörtökön kellene visszamennem, de úgy döntöttem várok jövőhétig. Keresek új dokit mert a mostani 60 kmre van, a közelben szétnézek.