Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi SzMZs. Az én görbémen hova tennéd az ovut? Előző ciklusok alapján kb 12 cn-ra tenném, mert így a 15 cn-i ovuval rövidebb a luteralisom (ha jól írtam). Köszi a segítséget.
annácska75
2016-01-30 15:02:50
Most itt!
SzMZs
2016-01-30 14:33:12
Nem feltétlenül Mariann :) A hőnek 5 napja van felmenni ovu után, sokan a hőesésre esküsznek, de ugye az is csak akkor áll fenn, ha mérés előtt hajnalban történik a pete kilökődése :) Nekem a mostani babás görbémen sem hőesés, sem másnapi megugrás nem jelentkezett, mert este volt az ovu. Én pontosan érzem, annyira összetéveszthetetlen belenyilalás :) Aztán szépen felballagott tizedenként :)
mariann81
2016-01-30 13:59:06
Sziasztok. Én úgy tudtam az első megemelkedett nap előtt van ovu. Szerintetek jó helyre húzta be? Segítsetek ha tudtok.
A többieknek is szorítok :)
SzMZs
2016-01-30 12:43:46
Hugery, szerintem várjuk meg a palástfűvel, amíg felszökik a hő :) Én nem tartom sanszosnak a 23.-át :)
hugery
2016-01-30 12:00:09
Jan 23.-án volt a "Jónás napom", ha maradt volna a hő talán....(volt akció).
hugery
2016-01-30 11:58:25
Sziasztok! Három napi ovu teszt eddig negatív. Hiába jelez ovut a gép, a málnateát iszom, várok a palástfűvel. A héten jól benne voltam ebben a megfázásban, lehet ezért volt magasabb a hő.
Nevergiveup ha pótolod a fehérjét, sok hüvelyessel szerintem nem lehet oka. Kb tíz hónapja kevesebb husit eszek, néha egy hétig sem, nekem rövidítette a ciklusom ezt vettem észre. Napi szinten egy tányér ubi, paradicsom, jégsaláta, már a tésztához is rakok salit, de néha megfeletkezem..... jön a nasi :)
Hajrá csajszik, ne adjátok fel! Kismamik hogy vagytok?
Ági41
2016-01-30 11:33:36
Zajlus, napi 2-öt kell szednem, majd február 9-én megyek a nődokihoz.
Csütörtök délután már nem volt, amikor az endokrinológusnál jártam. Az asszisztens telefonon kérdezte meg a doktor úrtól, hogy kell-e progipótlás.
1 hónapra való adagot írtak fel.
Zajlus
2016-01-30 11:18:28
DTKata Drukolok h minden rendbe legyen.Erös az a babo,legyél te is erös végete kitartást.
csöpszi teljesen megértelek,kár idegeskedni meg mindent beképzelni ami nincs is,de remélem majd uh után jelentkezel h mi ujság veletek.
Ági41 mint mondot a doki medig kell a progit szedned?
Eprike meggy a drukk :)
Nevergiveup szerintem semmi köze ahhoz h vegetáriánusok vagytok h nem jön össze a babó,mivel ugyis visztek be fehérjét,csak nem hus formájában.Lehet a kövi ciklus lesz a tiétek.:)
Na én most igy állok,marad a várakozás ami a legnehezebb az egészben h mi lesz meg h lesz...
SzMZs
2016-01-30 10:16:13
Eprike, szerintem legkésőbb 8.dpon lehetsz, én 6 napot várnék még :)
Nevergiveup, a peteérést és a fogamzó képességet, nem igazán befolyásolja a húsfogyasztás. Ha elég más fehérjét viszel be, nem okozhatja a sikertelenséget ;)