Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tsibe! Elvileg az FSH/LH arányom jó, kètszer is mérték. AMHIt nem néztek még...már lassan 2 éve próbálkozunk, nekem is most mondták először, hogy enyhe PCO.:(
Krisz! Gratula a kisöcsihez!!:)
Krisz27
2016-02-02 13:35:02
Sziasztok Lányok!
Képzeljétek a kisfiamat egy kisöcsivel ajándékozzuk meg a nyáron :)
Hajrá!
Tsibe
2016-02-02 13:22:01
Nevergiveup! Az FSH/LH arány normálisan kb. 1:1, ha az LH értéke magasabb, a PCOS diagnozisa valószínű. Nekem tegnap azt mondta a Kaális doki, hogy az FSH/LH mellett még az emelkedett AMH is utalhat rá. Aztán megnézett UH-gal és azt mondta PCOS jelleget mutat, de nem az. Csak a stimulálásnál majd figyelni kell. Korábban soha nem mondta egy doki sem, hogy PCOS lennék. És az FSH/LH arányom is tökéletes.
Nevergiveup
2016-02-02 12:56:48
Vera! Köszi! Az átjárhatósági tűrhető volt, kicsit mensis érzés, csak egy rossz mozdulatnál fájdult meg eléggé, de az hamar elmúlt. Szerencsére átjárható vagyok! Ezzel legalább nincsen baj.
Nevergiveup
2016-02-02 12:54:25
Arivett! Hormonsor alapján nem mondta, hogy lenne PCO. Azt sem tudom akkor mit kellene észrevenni a leleten.
DE majd csütörtökön még egyszer megnézetem, és rákérdezek, hogy a hormonsor mutatja-e ezt a hirtelen észrevett PCO-t....:/
Vera7
2016-02-02 12:44:46
Kira, milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid? És ovutesztet használsz?
Nem vagyok nagy szakértő, de talán a 15. ciklusnapra rá lehetne fogni az ovut, bár utána igazán lehetne egyértelműbben fent a hőd...
A tapasztaltabbak majd biztosan okosabbakat mondanak. :)
Kira84
2016-02-02 12:41:54
Én már semmit nem értek ,még mindig nem teszi be a peteérést.Hol lemegy a hőm hol meg fől... Á ilyen zavaros hónapom még nem volt. Véleményt szeretnék kérni van valaki más is így?
Ilyen a görbém.
Arivett07
2016-02-02 12:40:34
Nevergiveup hormonsort néztek nálad? Abból ki tudják zárni a pco-t. Nekem is van több cisztám, azt mondta a doki, h pco gyanú, de a hormon eredmények alapján nem vagyok az? Nem volt elég az endometriozis, még ez is???
Arivett07
2016-02-02 12:26:39
Moha köszi az infot! Hát én most szépen áthúztam a 30 percet, és odaírtam a 60-at. Úgyis a 30 is tollal, kézzel van ráírva a vizsgálatkérő lapra. Nem akarok potyára menni. Akkor megint sikerült egy hozzáértő orvost kifognom? Akkor szerinted a 1,02 Tsh , 14,70 FT4, 6,93 FT3 érték milyen? Erre azt mondta doki, hogy jó. Most már teljesen elbizonytalanodtam. :-( FT3 egy leheletnyire magasabb a normál értéknél, de azr mondta ez nem gond, nem kell vele foglalkozni. Moha tudsz nekem vmit ezekre mondani????
Kolibri84
2016-02-02 12:11:24
Nevergiveup sajnalom, ez tenyleg eleg bosszanto lehet, hogy eddig nem vettek eszre :(
Vera koszi a valaszt, igyekszem nem bedilizni, olyan lassan telnek a napok, amiota eldontottuk, hogy johet a menet :)
Kata, Agi mi ujsag? Remelem minden rendben!!
Krisz! Gratula a kisöcsihez!!:)