Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mariann81
2016-02-01 08:31:55

DTKata. A hányás nagyon jó jel tényleg... Kitartás :)
Én így állok...
Nevergiveup
2016-02-01 08:02:42

DTKata! A hányás jót jelent!!;) A barnázás reméljük elmúlik most már, de legalább nem piros...
Mikor mentek kontrollra?:)
DTKata
2016-02-01 07:59:38

Sziasztok!!

Barnázgatás fent áll, újra hüvelyen keresztül használom a gyógyszert.. mert a kicsi elkezdte a munkálatokat! 2. hányós reggel... sajnos nem úsztam meg. :-)

Eprike
2016-02-01 07:49:54

Jó reggelt!

Új ciklust kezdtem, csütörtökön megyek vérvételre
Nevergiveup
2016-02-01 06:49:59

Pest megyei vagyok, Pestre mennék vszleg endóshoz. Kinéztem egyet Újpesten (oda ér be a buszom), dr. Hubina Erika ha jól emlékszem, de semmi infóm nincs róla, csak jó kerületben van.:D

Nekem 2,5 volt illetve 2,01, jó lenne 2 alatt.:)
Arivett, az az 1,2 nagyon szép!!:)
Hugery, a 3,8 határértéken belüli, de várandóssághoz 2 alatt a legjobb!

Én ma így, de sztem nem lesz vagy nagyon későn ovum, mert pénteken semmit se láttak (max. 7 mm-eseket).
hugery
2016-02-01 05:38:29

Sziasztok! Korán kelem mégis magasabb mint barátcserje elött, elsò fél doboznál járok. Tegnap elfelejtettem ovu tesztezni, de jött a tojásfehérje, ugyhogy :) gyorsan bevetettem magam, ki kel használni mindent. Nekem azt mondta a dokim most a 3.8 as tsh ra hogy jó!!!!!!! ??????? Cukor és egyéb minden kereten belül. A jónás napban reménykedem (jan. 23.)
Kivel mi újság???
Vera7
2016-01-31 22:17:50

Szép estét mindenkinek!
Rég írtam már, de mindig olvasom a fórumot. :)
Fura, hogy ilyen galibákat okoznak ezek a teák. Én annak idején, amikor ittam, nem mértem még a hőmet, így nem tudom, változtatott e valamin. A ciklus hosszát minden esetre nem befolyásolta.

Az elmúlt 5 napban végeztem egy kísérletet, és arra a megállapításra jutottam, hogy ha este iszom egy üveg cidert, akkor reggel 36.4 a hőm, ha nem iszom, akkor 36.3. :)
Nagyobb alkoholmennyiséggel egyelőre nem kísérletezem, a férjem szerint már ez is megártott. :)
Arivett07
2016-01-31 21:06:41

Nevergivrup èn nem budapesti vagyok, nàlunk sajnos az egèsz városban csak 1 db van, így is több mint 1 hónap volt a vàrakozàsi idő hozzà. Remélem megéri...
Neked magas a TSH-d? Mennyire? Nekem 1,02 úgy tudom ez jó, viszont nekem FT3 picit magasbb+ szeretnék 3 pontos IR-t nézetni, mert azt még nem vizsgàlta, nézte senki.
Ági41
2016-01-31 19:52:59

Nevergiveup, ha budapesti vagy, én a Mensmentist ajánlom. Sokan dicsérik őket.
Nevergiveup
2016-01-31 19:13:00

Arivett! Még adok neki lehetőséget, lehet beáll majd a hőm..:)
Hova mész endokrinológushoz? Én is akarok, de olyanhoz kellene, aki foglalkozik a picit magas TSH-val is.....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!