Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Arivett! Remélem én is, hogy következő hónapban együtt sikerül!!!:) Azon leszek!:)
Bár ma reggel megkaptam férjemtől, hogy lehet azért nem sikerül, mert nem eszünk húst..:( Én több mint 10 éve, ő szerintem olyan 5 (valahol miattam is). Ez nekem nagyon rosszul esett, tudom, hogy nem vádaskodni akar, de tényleg mindent megteszek amit csak lehet, de ez egy olyan dolog, amit nem is akarok megváltoztatni...10 év után ez nem olyan, hogy "ide nekem egy rántott csirkecombot"!
Most lehet sokan hülyének néztek, ezért nem is emlegetettem, hogy vegetariánus vagyok.
Na, szóval ma ez egy ilyen fura nap..olyan pozitívan keltem, hogy igen, jó úton vagyunk, és nemsokára babánk lesz, erre kaptam egy reggeli "kedvességet".
Krisz27
2016-01-30 08:44:11
Ha a grafikon jó helyen jelöli az ovudat akkor a 14. dpo-n vagy. De értem az álláspontod. Igazi meglepetés lenne :) Drukkolok :)
Eprike
2016-01-30 08:38:57
Nem hiszem, hogy babás vagyok, így még várnék pár napot. Persze mindennél jobban örülnék, ha most sikerült volna a kb lehetetlen hónapból :D
De inkább várok...ha jól számolgattam és tényleg volt ovu, ahogy látszik is legkésőbb hétfőn kéne megjönnie. Ha addig nem látok csökkenést, akkor talán szerdán tesztelek :)
Hiába babásnak látszó a görbe mint már láttuk karácsonykor 3 kedves fórumosunknak sem lett akkor pozi tesztje :/
Várok és most kivételesen próbálok nem korán tesztelni :D
Krisz27
2016-01-30 08:31:44
Eprike: Nem akarsz tesztelni? :)
Eprike
2016-01-30 07:57:10
Sziasztok, a hőm továbbra is kitart, de már két napja mensisen fájok néha, meg úgy fel vagyok puffadva tegnap este óta mint egy légballon XD Szerintem megfog jönni, bár a melleim egyáltalán nem fájnak, amik pedig mindig szoktak. No mindegy majd kiderül :)
Szép hétvégét mindenkinek :)
Arivett07
2016-01-29 21:52:05
Nevergiveup hajrá!!! Remélem együtt sikerül!
hugery
2016-01-29 18:18:07
Csöpszi visszavárunk!!!
Csilla84
2016-01-29 17:45:52
Sziasztok.Hat en is megkaptam az eredmenyt.Tsh 1.22 mu/L progeszterin pedig 2nmo/L.Sajnos a magas laz miatt nekem tenyleg elmaradt az ovum :( igy kovetkezo honapban megint megyek vervetelre.Remelem hogy csakba laz az oka az elmaradt ovunak es nem alacsony a progim.Alacsony progeszteronra mit szoktak adni?Itt Angliaban sajnos konkret keressel kell fordulnom az orvoshoz.ha esetleg alacsony mi a teendo?koszi elore is a segitseget.
Kicsifény
2016-01-29 15:18:20
Csöpszi, ha gond lenne a progeszteronnal, azt jelezné a szervezeted!!!! No para! 4-én gyere! :)
Ági41
2016-01-29 15:08:22
Csöpszi, ok.
De azért a februar 4-i UH eredményre mindannyian kíváncsiak vagyunk.
Bár ma reggel megkaptam férjemtől, hogy lehet azért nem sikerül, mert nem eszünk húst..:( Én több mint 10 éve, ő szerintem olyan 5 (valahol miattam is). Ez nekem nagyon rosszul esett, tudom, hogy nem vádaskodni akar, de tényleg mindent megteszek amit csak lehet, de ez egy olyan dolog, amit nem is akarok megváltoztatni...10 év után ez nem olyan, hogy "ide nekem egy rántott csirkecombot"!
Most lehet sokan hülyének néztek, ezért nem is emlegetettem, hogy vegetariánus vagyok.
Na, szóval ma ez egy ilyen fura nap..olyan pozitívan keltem, hogy igen, jó úton vagyunk, és nemsokára babánk lesz, erre kaptam egy reggeli "kedvességet".